Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek miert nem jön meg?

Szerintetek miert nem jön meg?

Figyelt kérdés
9 honapja szedem a fogamzasgatlot, az elözö ket alkalommal meg volt 2 szem tablettam, akkor mar megjött a menstruaciom.Csütörtökön vettem be az utolso szemet, ma vasarnap van, meg mindig nem jött meg, de feheres folyasom van es picit görcsölök, de nagyon enyhen.Maskor mindig az utoso szem bevetele utan legfeljebb 2 nappal jött meg.Most mi lehet?

2012. szept. 16. 14:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Amikor előbb jött meg, nem volt hasmenésed, hányásos megbetegedés? Ugyanis, ilyenkor előbb ürül ki a szervezetből a gyógyszer, és úgy gondolja a szervezet, hogy akkor most már itt az ideje a menstruációnak.

Az, hogy késik... én 18 éves koromtól szedem, most vagyok 24, most tettem le, mert lassan majd babát szeretnénk, de az utolsó két hónapban Nekem is késett, egyszer 4, utána pedig 5 napot. Nem tudom az okát, de utána ugyanúgy megjött, mint korábban, amikor időre jött.

Szerintem ne aggódj, három nap késés még nem a világvége. Lehet az időjárás, vagy a stressz, szerintem nyugodj meg, mert ha most meg azon kezdesz el idegeskedni, hogy miért nem jön meg, akkor még az miatt is késni fog.

Nyugodj meg, folytasd a mindennapokat úgy, mint eddig, és meglátod, hogy jönni fog amikor úgy érzi a szervezeted.

Remélem, hogy segíthettem.

2012. szept. 16. 14:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen a valaszodat!En probalok megnyugodni, de nem szeretnek most kisbabat, a kisfiam most mult 11honapos, rengeteget szenvedtem a terhesseg alatt, 5 honapig ejjel nappal hanytam, 21kg-ot hiztam, a kisfiam sokaig hasfajos volt.MOst szeretnem elvezni az eletet Vele, meg raer a masodik baba.
2012. szept. 16. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!