Szerintetek miert nem jön meg?
Amikor előbb jött meg, nem volt hasmenésed, hányásos megbetegedés? Ugyanis, ilyenkor előbb ürül ki a szervezetből a gyógyszer, és úgy gondolja a szervezet, hogy akkor most már itt az ideje a menstruációnak.
Az, hogy késik... én 18 éves koromtól szedem, most vagyok 24, most tettem le, mert lassan majd babát szeretnénk, de az utolsó két hónapban Nekem is késett, egyszer 4, utána pedig 5 napot. Nem tudom az okát, de utána ugyanúgy megjött, mint korábban, amikor időre jött.
Szerintem ne aggódj, három nap késés még nem a világvége. Lehet az időjárás, vagy a stressz, szerintem nyugodj meg, mert ha most meg azon kezdesz el idegeskedni, hogy miért nem jön meg, akkor még az miatt is késni fog.
Nyugodj meg, folytasd a mindennapokat úgy, mint eddig, és meglátod, hogy jönni fog amikor úgy érzi a szervezeted.
Remélem, hogy segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!