Szerintetek sincs ez így rendben?
Létezik olyan, hogy menzeszhez viszonyítva 8 hetes terhességnél, vagy az aktust követően 6 hét múlva az ultrahangon semmi egyéb nem látható csak egy ici pici fekete pont? Se embrió, se semmi, csak egy kis petezsák. ?
Hüvelyi UH történt. Valószínű hogy 3-4 héttel később estem teherbe, ugye? Illetve 1 hónappal később?
Kedves előző!
De nem értem a febuárban volt meg utoljára neked, akkor már márciusban meg sem jött?
Vagy elírtad, hogy február végén estél teherbe egy késői peteéréssel?
Pont ezért akarom én is kizárni hogy egy hónappal előtte estem teherbe, mert tudom hogy később ebből csak aggódás lenne a méretek miatt.
Nekem aug 2.-án volt az utolsó menzesz első napja. Utána nem védekeztünk. Valószínü hogy 10,11,12,13.- a körül estem teherbe, mert csak akkor voltunk együtt. Ez meg korai peteérés... Júliusban pedig még megszakítással védekeztünk, és akkor az egyszer voltunk együtt a kmek miatt :-(( Július végén csináltam azért egy tesztet de az negatív lett. Bár lehet várhattam volna még vele. Aztán ugye másodikán megjött, utána már nem volt védekezés.
Akkor így szerinted biztos hogy augusztusi baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!