Szerintetek sincs ez így rendben?
Létezik olyan, hogy menzeszhez viszonyítva 8 hetes terhességnél, vagy az aktust követően 6 hét múlva az ultrahangon semmi egyéb nem látható csak egy ici pici fekete pont? Se embrió, se semmi, csak egy kis petezsák. ?
Hüvelyi UH történt. Valószínű hogy 3-4 héttel később estem teherbe, ugye? Illetve 1 hónappal később?
Nekem az első terhességnél úgy tett a doki,h lát valami pontocskát.
Másodiknál 4 hetes terhes voltam mikor azt mondta a doki,h nem lát semmit. Érdekes volt.
Na jó, de 9-10 hetesen nem pontocska. Valami fejlődési rendellenessé, vagy 1 hónappal később estem teherbe. Szuper uh gép, és doki....
Ilyen nincs...
Babát várok, csak arra vagyok kíváncsi hogy van-e olyan hogy ultrahanggal nem veszik észre ha kb. bő 3 héttel, sőt inkább egy hónappal idősebb a terhesség. Menzesz alapján mondom Van ilyen szerintetek?
Vagy az már nagy eltérés, ugye?
Köszönöm a válaszokat. Akkor zerintem minden oké, mert egyébként az utolsó menzeszhez viszonyítva stimmelnek a méretek. Az aug.2 volt, és rá 6 hét múlva volt 6 mmes CRL.
Xsak arra voltam kíváncsi hogy nem lehetséges-e hogy mé az előző ciklus közepén fogant, csak valamiért megjött mégis. Hallottam mér olyat, bár nagyon rutka.
De ez így akkor stimmel ugye? Szerintetek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!