Ha egy ciklusban nincs peteérés, akkor is emelkedhet a hő? 36,3 is volt, meg volt 36,8 is.
Figyelt kérdés
most kezdtem el hőmérőzni, és most épp szerintem nem is volt peteéérésem, és még a ciklus.hu meg a fertilityfriend sem mutaott ovut. :(
pedig előző hónapokban éreztem, hogy volt. Megvolt a nyálka meg a hasi fájdalom. Most meg mérem és pont most épp nem volt.
Vagy sose volt... :(
2012. szept. 15. 14:19
11/14 anonim válasza:
Hát ha ma vagy holnap megjön, akkor lehet a 16. napon volt.
12/14 A kérdező kommentje:
tudod, pont várom, hogy jöjjön már meg és akkor iciri picit nyugodtabb lennék!! de persze jele sincsen, hogy megjönne. És már a 29. napomon vagyok.
remélem megjön már lassan.
és jöhet a követekző hónap
2012. szept. 15. 15:25
13/14 A kérdező kommentje:
bár lehet, már senki sem olvassa, de ma meg is jött. És a fertility "visszatette" az ovumat. Meglátjuk, mindenesetre ez most nagyon jól jött :)
2012. szept. 15. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!