Alvásprobléma és hőmérőzés? Honnan tudjam így, h
van-e egyáltalán peteérésem?
Figyelt kérdés
Hajnalok hajnalán 2 és 4 közt felébredek és nem bírok visszaaludni, de néha ébredés előtt is forgolódom, így nem lehet reggeli hőt mérni. Akkor most honnan tudjam, h van-e peteérésem? Hajnali kettő az kicsit korai mérni, nem?
Ismerős a probléma. Hajnali 2kor tényleg korai szerintem. Próbáld meg az ovutesztet. Vagy próbálj meg esetleg citromfüves, mentaleveles teát inni lefekvés előtt. Hátha segít. Vagy magne b6, vagy vmi nyugtató, altató (?)
2012. szept. 14. 11:22
2/9 A kérdező kommentje:
Én már a gyógyszeres kezeléstől az összes gyógyfűig mindent kipróbáltam, erre semmi nem használ csak majd 1x a halálom.
Meg van valami másik teszt amit 1x kell megvenni az melyik? Az is peteérést mutat.
2012. szept. 14. 11:29
3/9 anonim válasza:
PG 53 a neve. Ne vedd meg, nem megbízható! Nekem van olyan hónap, hogy minden áldott nap tök páfrányos, azaz pozitív :(
2012. szept. 14. 13:29
4/9 A kérdező kommentje:
Pedig esküsznek rá. Nőgyógyász mit szokott ilyenkor mondani? Vagy Őnála van ilyen, h megnézzük nekem beválik-e? Vagy meg kell vennem egy csomó félét, h melyik mutatja? Terhességi teszteknél is van olyan, h csak ez vagy az mutatja ki minden nőnél más!
2012. szept. 14. 13:58
5/9 Manka68 válasza:
Nődoki ultrahanggal meg tudja nézni, van-e szép tüsződ, aztán ciklus második felében azt láthatja, hogy megrepedt-e.
Vagy 21-ik napi hormonlaborból tudja, hogy volt-e peteérésed. De azt nem, hogy mikor...
Bár ezt a problémát ki lehet kerülni, ha kétnaponta szexeltek. :-) Akkor tutira nem kerülitek el a peteérést. :-)
2012. szept. 14. 17:20
6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudunk mindig együtt lenni, mert van mikor a két műszakunk nem úgy jön ki.
2012. szept. 17. 10:24
7/9 anonim válasza:
Billings módszer! Ha a hüvelyváladék tojásfehérje állagú lesz, akkor kell akciózni! :)
Keress rá a neten bővebb magyarázatért! Nekünk bevált! :) 2x is! :))
2012. szept. 23. 16:29
8/9 anonim válasza:
utolsonak válaszolva nekem pl abszolut nincs tojásfehérjés nyákom de lh teszt kimutatta mikor volt meg az ovum ugyhogy ez sem mindenkinél egyforma
2012. szept. 23. 18:06
9/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Értem. Akkor sajna marad az ovu-teszt, vagy a PG3 mikroszkóp.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!