PG 53 vélemények?
Az a "páfrányos", ugye?
Hát nekem össze-vissza mutatott mindent. Utána csináltam néhány hónapig azt, ami vizeletből mutatja ki. Nekem soha nem volt pozitív és ezt később az orvosi vizsgálatok is igazolták. Egyáltalán nem volt peteérésem, ezért kaptam injekciókat és most 1 hónapos a babám.
Igen, egyszer kell megvenni, és onnantól örökös:)
Nekem nem vált be! Egyetlen egyszer mutatott páfrányosat, akkor kaptam is tüszőérlelő gyógyszert. Aztán a többi alkalommal nem mutatta, pedig azóta mindíg érlelik a tüszőket! Így azt is tudom, mikor repednek ki, mert többször kell nézni uh-val egy cikluson belül. Nekem akkor sem mutatott páfrányt, amikor végülis teherbe estem!!! Pedig néztem napi 2* a termékeny időszakban. Aztán 2 hét múlva mégis pozitívat teszteltem! VAn akinek beválik; és elvileg működnie is kéne... én nem szeretem.
nekem volt/van,és működött.
Itt szuszog a kiságyban a hercegnőm
Most eladó a mikroszkóp
nekünk már többet nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!