Vélemények? Élőben halványabb, és 5 perc körül jött ki.
Figyelt kérdés
De ha vakusan fényképezem,meg ha negatívba nézem,akkor nem látszik. Tehát akkor ez csak szellemcsík?!
2012. szept. 2. 19:38
2/16 A kérdező kommentje:
köszi.
de akkor vakunál, és negatívban nem kellene látszódnia ha ez valós +??
2012. szept. 2. 19:49
3/16 anonim válasza:
elvileg kéne negatívban is..
kicsit homályos a kép.
jobb lenne másik tesztet ellőni ez csalóka.
4/16 anonim válasza:
Nagyon halvány, de pozi! Gratula, én is ilyet teszteltem tegnap:D
5/16 anonim válasza:
Én látom halványan a második csíkot!
Az én tesztemen semmi sem látszott,otthagytam a wc-ben...aztán később,mikor ki akartam dobni,láttam rajta alig észrevehetően egy második csíkot...
Most a 20.hétben járunk. :)
Gratulálok! :)
6/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem ez negatív. A 2. csík túl távol van a kontroll vonaltól. Szerintem az csak az elázás miatti csík, nekem is volt ilyen, és nem volt baba. 2 nap múlva tesztelj újra, drukkolok, hogy az már mutassa!
7/16 anonim válasza:
A halvány csík is csík! Így volt ez nálam 11.hónappal ezelőtt! :) Gratulálok lányok! :) boldog babavárást!
8/16 anonim válasza:
a színe oké, de nekem is az a fura benne hogy lejjebb van mint kéne legyen, tehát közelebb kellene legyen a kontroll csíkhoz, ráadásul vékony is a tesztcsík, vékony de erős. 3 gyerekem (4 terhesség) van de ilyet még nem láttam.
9/16 anonim válasza:
Nem ott van a csík ahol kellene..de hátha:)
10/16 anonim válasza:
Látszik valami, de fura, hogy távolabb van. Mondjuk, ha a többiek nem mondják, lehet fel sem tűnik. Majd írd meg, hogy mi lett! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!