Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Women's cream - vélemények?

Women's cream - vélemények?

Figyelt kérdés

Pm alulműködést állapítottak meg nálam, miután elvesztettem a pár hetes babámat. Progeszteron pótlásra Women's Cream-et adott a doki, peteérés időszakában kell mellkasra kenni napi 2szer. Ez néhány hónappal ezelőtt volt, azóta semmit nem csinálok másképpen, mégis híztam kb 5 kg-t. Közben megtudtam, hogy ezt a krémet más orvosok fogamzásgátlásra is adják, csak más időben és mennyiségben, más testrészre kenetik. Viszont eddig még mindenki hízott tőle, de hogy tulajdonképpen mire való, senki sem tudja pontosan, a csomagoláson is csak TESTÁPOLÓ néven fut. Segítsetek, és írjatok, ha próbáltátok, vagy ismertek olyat, aki használja/használta.

KÖSZÖNÖM!

-Leendő kismama-

#Cream #womens
2012. aug. 13. 17:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, miért a progeszteront pótolják, miért nem a pm hormont? Endokrinológus vagy nődoki írta fel?

Még nem hallottam erről a krémről. Amúgy nekem is volt két vetélésem, mielőtt elkezdtek kezelni pm alulműködés miatt (Letroxot szedek). Most várom a 2. babánkat...

(És nemhogy nem híztam, még fogytam is pár kilót a pár évvel ezelőtti súlyomhoz képest.)

2012. aug. 13. 23:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Mert progeszteron hianyom is van, ezert a krem.
2012. aug. 14. 00:49
 3/13 A kérdező kommentje:

Fel even belul 2 vetelesem volt mire sikerult kivizsgalni. En is letroxot kaptam. Majusban kezdtem szedni, 1 hetig fel, utana 1 honapig egy, es azota masfel szemet kell bevennem. Okt.-ben kell kontrollra mennem, de lehet inkabb dokit valtok, olyanra aki nem meggazdagodni akar a nala kaphato kétes krémmel......

Neked igy pm alulmukodessel milyen gyakran "felugyelik" a terhesseged?

2012. aug. 14. 00:54
 4/13 anonim ***** válasza:

Az én történetem elég hosszú, nagyon sokáig kaptam hormonkezelést (progeszteront és Bromocriptint is), de így sem sikerült teherbe esnem, illetve kétszer mégis, csak nem maradt meg :(

Aztán eljutottam egy jó endokrinológushoz, ő állapította meg a pm alulműködést, és onnantól Letroxon kívül (fél szem) mást nem is szedtem. Érdekes módon pár hónap múlva teljesen spontán terhes lettem... Biztos ami biztos, amikor megállapította a nődokim a terhességet, gyorsan írt fel nekem Duphastont, a 12. hétig kellett szednem, nehogy megint baj legyen. De anélkül sem lett volna gond szerintem, legalábbis most a 2. babánál már azt sem szedtem. A terhesség alatt (ha jól emlékszem) 3-szor nézettünk TSH-t, most a 2. terhességem alatt emelték a dózisomat napi 1 szemre.

Ha úgy véled, a hízásod összefügg ezzel a krémmel, szerintem ne használd tovább.

Drukkolok neked, hogy mielőbb sikerüljön a baba :)

2012. aug. 14. 22:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, hogy írtál, és nagyon sok boldogságot kívánok a 2. babához (is)!!!!!!!!! :)
2012. aug. 15. 00:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia! Én is kenem, most tartok a 2. doboznál. Progeszteronhiányra kapom, napi 2* kell kennem a 12 vagy 14. naptól a 26.-ig. Nekem mindenhová kell ahol vékony a bőr, minél nagyobb testfeleületre eloszlatva. Arc, nyak, mellkas, belsőcomb, belső kar, térdhajlat, lábfej...

Nekem nagyon jó, én egy grammot sem híztam tőle eddig.

Olvastam sok baromságot, szerintem nekem segít. Sőt, az előző ciklusban én is megfogantam, de 4+3 hetesen elvesztettük, de gondolom a természet szelektált, mi mindent megtettünk (Utrogestant is kapok, Merckformint szedek, endokrinológushoz járok...)

Én azt gondolom, a krém nélkül még ez sem sikerült volna. Egyébként krémet a neten is tudsz rendelni, kb. ugyanúgy jön ki az ára a póstaköltséggel. Asszem a www.babatakarok.hu oldalon, nem vagyok biztos benne, írd be a googleba. Én csak dícsérni tudom, sok mindent kipróbáltam már, de ez jött be nekem eddig mellékhatások és egyéb kellemetlenségek nélkül a legjobban. Egy leendő kismama:)

2012. aug. 19. 10:29
 7/13 anonim ***** válasza:
..bocs, posta:)
2012. aug. 19. 10:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia! Az előzőt is én írtam... Annó én is kérdeztem itt a krémről, de hát látod, nem sokan ismerik. Most is azért néztem meg, hátha valaki ír valami újdonságot. Egyébként én azóta is kenem. Most megnméztem a 12-26.napig kell nekem. De te tudod. Írj ha bármi kédésed van, priviben szívesen válaszolok.
2012. okt. 23. 15:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Klimax előtti állapotra ,mensi zavarra, prog. hiányra javasolták nekem.de elég drága, egy 100 ml tubus 9 ezer körül van, és nem tudom, mennyiid őre elég.
2014. ápr. 1. 18:12
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha progeszteron pótlásra ajánlotta miért a peteérés időszakban kell kenni? A progeszteron a ciklus 2. felében termelődik... érdekes.

Én most kezdtem használni, mert van ovum, de kicsit alacsony a progim. Meglátjuk a következő vérvételnél az eredményt.

2015. ápr. 13. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!