Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vélemények a Diane 35 fogamzás...

Vélemények a Diane 35 fogamzásgátló tablettáról?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 19:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem vélemény kérdése. Ha szükséged van rá, akkor az van. Ha meg nincs nem írják fel.
2012. jún. 4. 19:11
 2/20 anonim ***** válasza:
én évekig szedtem.amikor babát akartunk akkor hagytam abba.én nem híztam tőle meg semmi.szerintem jó.mást nem tudom mit lehetne róla írni.ami jó az jó :)
2012. jún. 4. 19:23
 3/20 anonim ***** válasza:
Nekem ezt bőrgyógyász írta fel. Azt mondta, csak mellékhatásként fogamzásgátló. Hát nekem elég is volt ennyi, hogy ne használjam fogamzásgátlóként.
2012. jún. 4. 19:34
 4/20 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászati okokból használtam hosszú ideig. Arra tökéletes volt. Nem híztam tőle.
2012. jún. 4. 19:53
 5/20 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem fogamzásgátló, hanem egy igen erős hormonkészítmény, amit csak és kizárólag indokolt esetben szabadna felírni, és ált. a kúra időtartama fél év. Annál tovább csak szigorú orvosi felügyelettel (rendszeres májfunkció ellenőrzéssel) lehetne szedni.

Ettől még ugyanúgy megvan a fogamzásgátló hatása is, de elsősorban nem arra lett kifejlesztve.

Akinek nincs olyan hormonális baja, amire ez a készítmény való, akkor csak fogamzásgátlásra TILOS lenne ezt adni.

Nem tudom miért feledkezik meg róla egy csomó orvos.

2012. jún. 4. 20:53
 6/20 A kérdező kommentje:

Upsz,ezeket nem is tudtam róla,csak annyit,hogy fogamzásgátló.

Köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 4. 21:53
 7/20 anonim ***** válasza:
Hogy fogamzásgátló. De ha PCOS-ra kapod, ne vedd be, keresd a hármas kezelést. Más véleményem nincs. Hormonkészítmény.
2012. jún. 4. 22:57
 8/20 anonim ***** válasza:

Én egy évig szedtem, nekem bevált, nem híztam tőle, szép lett a bőröm. Csak a melleim nőttek meg! :)

Én rákérdeztem a nőgyógyászomnál amikor letelt a fél év, hogy nem kellene -e másikat felírnia, mert hogy elvileg fél évig szedhető. Na erre érdekes választ kaptam! Azt mondta, azért nyomatják ezt a fél évet, mert hogy ez egy államilag finanszírozott tabletta, tehát ha Te megveszed 3ezerért a másik 3-at az állam fizeti! Na most az állam nagyon csóró, így hosszú távon nem akarja finanszírozni a tabletta szedését...

2012. jún. 5. 09:40
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jún. 5. 10:21
 10/20 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Ez a tabletta azért támogatott, mert elsősorban nem fogamzásgátlásra való, hanem hormonbetegségek kezelésére!

És ha sokáig szedi az ember, akkor jó esélye van arra, hogy úgy leállítja a peteérését, hogy utána nem lesz többet semmilyen ciklusa.

2012. jún. 5. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!