Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vélemények a Diane 35 fogamzás...

Vélemények a Diane 35 fogamzásgátló tablettáról?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 19:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy hülyeséget beszélt az orvosom! És nekem a peteérésem sem állt le, sőt azóta már gyermekem is született.... Egyébként meg pont az össze-vissza ciklus helyreállítására szokták felírni, úgyhogy nem hinném hogy hormonproblémákat okoz! A nővéremnek pont ez segített hogy babája lehessen!!
2012. jún. 5. 10:48
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Akkor erre annyit mondok, hogy nagyon nagy szerenséek van.

És igen, mint írtam, hormonbetegségek kezelésére használják.

De ha olyannak adják, akinek nem való, akkor bizony leállíthatja a peteérést tartósan.

Örülj neki, hogy neked nem lett ilyen problémád.

Szerinted ha fogamzásgátlásra lett kifejlesztve, akkor a többi tabletta mért nem támogatott?...

2012. jún. 5. 11:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hajlandó erről vitatkozni! Én válaszoltam a kérdésre aszerint amit én tudok és tapasztaltam. Szerintem ennek a fórumnak ez a célja nem az hogy egymással vitatkozzunk...
2012. jún. 5. 13:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Én senkinek nem ajánlom. Nekem teljesen leállította a peteérést, megborította a hormonokat, és azóta is (5 éve) küzdünk a babáért. Szóval én úgy jártam, mint amit a 12-es írt.
2012. jún. 5. 15:18
 15/20 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszi,akkor nézek valami mást!
2012. jún. 5. 15:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos 2 évig kellett folyamatosan szednem nem nőgyógyászati okokból. Ahogy abba hagytam, 3 hónap várakozás után azonnal összejött a babám.
2012. jún. 5. 21:49
 17/20 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ezt a tabit régebben a PCOS-sok nőgyógyászati és bőrgyógyászati tüneteinek kezelésére szokták felírni, az eleve felborult hormonháztartást hivatott rendbe tenni (valójában a saját hormontermelést kilövi, így elmúlnak a ciszták, a pattanások). A szedése alatt nincs tünet. Az abbahagyása után viszont kezdődik minden elölről. Azóta már találtak a PCOS-ra valódi megoldást, így a tabi háttérbe szorult azoknál, akik babára gyúrnak. Ha te nem most szeretnél babát, hanem csak később, akkor nyugodtan szedd, fogamzásgátlónak tökéletes, ugyanolyan jó, mint a többi. :-)

2012. jún. 6. 04:34
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jún. 6. 07:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is szedem, de NEM elsősorban fogigátlásra.. Pattanásos volt az arcom, és erős volt a mensim.. Nem hiztam tőle, és rendbetette a hormonjaimat is. Nekem jó, de hamarosan Én is abba szeretném hagyni..
2012. jún. 16. 14:14
 20/20 anonim válasza:
2013. jan. 30. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!