Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Women's cream - vélemények?

Women's cream - vélemények?

Figyelt kérdés

Pm alulműködést állapítottak meg nálam, miután elvesztettem a pár hetes babámat. Progeszteron pótlásra Women's Cream-et adott a doki, peteérés időszakában kell mellkasra kenni napi 2szer. Ez néhány hónappal ezelőtt volt, azóta semmit nem csinálok másképpen, mégis híztam kb 5 kg-t. Közben megtudtam, hogy ezt a krémet más orvosok fogamzásgátlásra is adják, csak más időben és mennyiségben, más testrészre kenetik. Viszont eddig még mindenki hízott tőle, de hogy tulajdonképpen mire való, senki sem tudja pontosan, a csomagoláson is csak TESTÁPOLÓ néven fut. Segítsetek, és írjatok, ha próbáltátok, vagy ismertek olyat, aki használja/használta.

KÖSZÖNÖM!

-Leendő kismama-

#Cream #womens
2012. aug. 13. 17:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A hízásról nem olvastam semmit, lehet növeli az étvágyat, így többet eszel. De a krémtől tuti nem hízol! :D Hízni csak attól lehet, amit megeszel és/vagy nem mozgod le :D
2015. ápr. 13. 14:42
 12/13 anonim válasza:

Utolsó, ez nem teljesen így van.

Én is akkor híztam 15 kilót, amikor a progeszteronos krémet használtam. És nem ettem többet, mint előtte. Egyszerűen összekuszálta a hormonjaimat, és bármit ettem, minden beépült. :(

2015. jún. 4. 22:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Kenem magam vele, normálisan étkezem, sportolok és épp fogytam az elmúlt 2 hónapban 5 kilót.

Akkor lehet rátok másképp hat.

Vagy lehet rám nem hat.

2015. jún. 5. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!