Írnátok tippeket?
Szia!
Pár tipp ami nekem bevált, az első terhességemnél, most a kis tesóra várunk, hogy megfoganjon! :-)
- 2-3 naponkénti együttlét a menzesz végétől a nemvárt napjáig.
- Valamilyen vitamin szedése (pl.magzatvédő, folsav, e-vitamin)
- Az együttlét után rövid ideig fekve maradni, akár kispárna a popsi alá, vagy gyertyázás falra támasztott lábakkal (kb. 10-30 percig)
-De a legfontosabb, hogy szeressétek egymást és ne a baba miatt legyen az együttlét, tehát ne programozott legyen!
-De jól írta az egyik válaszoló, akkor is csak 20-30 % az esély a mindkettőtök egészséges! Általában fél éven belül sikerül a baba. Akkor kell orvoshoz fordulni ha, egy éven belül nem sikerül, de aki nem akar ennyit várni hamarabb is megy!
-Segíthet még a hőmérőzés, hogy van-e egyáltalán peteérés.
Figyu egy hónap még nem a világ, mi már 3 hónapja próbálkozunk a kis tesóval, remélem idén megfogan! :-)
Ne görcsölj ennyire korán rá, az is akadályozza! Egy egészséges párnál is fél év az átlag. Ne legyen programozott, ne attól függjön az együttlét, hogy felénél vagytok e vagy sem. A faltámaszra, meg a nem tuolásra meg semmi szükség, mert ami élelmes az bent marad így is úgyis!!
Ne aggódj, ha mind2-en egészségesek vagytok hamarosan jön a baba :) Szurkolok nagyon!!
Boldog babásodát!
17hkm
Mi 7 hónapot vártunk a babára. Akkor amikor megfogant a babánk, együttlét után 20 percig a lábamat felraktam az ágy melletti polcra. Ez 21-én volt (tudom,mert elötte 11 napig nem voltunk együtt és ovu teszteztem is). És 30.-án letzt délután pozitiv a tesztem.
Szerintem nem vesztesz vele semmit ha te is felrakod a lábad, de mindenesetre ne félj, 1 hónap még semmit nem jelet a világon.
Sok szerencsét! :)
27+3 napos kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!