Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írnátok tippeket, hogy hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok tippeket, hogy hogyan szívassam meg én is őt egy kicsit?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel dumálgatunk egy ideje és a lényeg az, hogy mindig megviccel.Olyan dolgokat ír, hogy pl. tudja, hogy a volt férjem börtönben van,mert megverte a gyerekünket...Meg ilyen hülyeségeket.Se gyerekem,se férjem nem volt.A lényeg az, hogy én mindig elkezdek magyarázkodni,fél oldalas novellákat írok neki és a végén benyögi, hogy tudja, nem is hallott rólam ilyet, csak viccelt.Annyira nem nagy cucc,de én mindgi annyira égőnek érzem, hogy milyen hülye p.csának gondolhat,és én is meg szeretném kicsit szívatni őt...Tipp?

(a kommentek, hogy hülye vagyok meg ez baromság,nem érdekelnek)

2012. júl. 17. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Fú, de utálom az ilyeneket. Én messziről kerülöm ezt a típust. Bocsi az offolás-ért, de azt hiszem egyből lejöhetett, hogy mit akartam ezzel írni.
2012. júl. 17. 22:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Neem,amúgy rendkívül aranyos csak kicsit flúgos szegény :)
2012. júl. 17. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Seggbekúratod két kancigánnyal, majd ráírsz hogy a férjed volt!
2012. júl. 17. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyen kaliberu viccek szerintem johetnek:

Hé ismered azt a viccet, amit a b*ziknak nem mondanak el?

Hé láttad azt a Tescós bohócot, aki elbújik a b*zik elol?

Anyádék tudjék-e, hogy b*zi vagy?

2012. júl. 17. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Belemehetsz a játékba.Tanulj tőle.Írd neki vissza hogy már szabadult a volt férjed és a gyerekekkel együtt vadászik rá meg hasonlók.Vagy találj ki valami baromságot te is.A volt felesége felkeresett téged hogy nem fizeti a gyerektartást.Az anyukája hívott téged és elmesélte a gyerekkori fitymaszűkületét.A humoros hülyeséghez nagy kreativitás kell :) Amúgy nem hiszem hogy hülye p.csának gondol inkább élvezi hogy játszhat veled jó értelemben.
2012. júl. 17. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Írj neki valami olyat hogy "Köszi szépen. Ezt pont nem tőled vártam." de semmi mást, aztán ne mondj semmit amiből rájöhetne mivan csak "tudod te azt nagyon jól." és hasonlók :D
2012. júl. 18. 01:48
 7/7 anonim válasza:
Egyetértek a tegnap 22:59-essel menj bele a játékba amíg látja hogy sikeresen fölhúzz addig nem hagyja abba.
2012. júl. 18. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!