Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó tippeket tudnátok adni fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó tippeket tudnátok adni fiúk?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem 1 srácot és nem tudom hogy vegyem rá hogy kezdeményezzen mivel félénk és én csaknem fogom elhívni randizni! Tetszem neki ő is nekem! kérlek segítsetek 15/L köszi
2012. júl. 10. 01:18
 1/8 reptail ***** válasza:
rávenni nemtudod majd :D hívd el te!
2012. júl. 10. 01:20
 2/8 KMJ ***** válasza:
Biztos, hogy nem veled van a gond, hogy fél tőled?.
2012. júl. 10. 01:22
 3/8 A kérdező kommentje:
nem kérdéseket kértem hanem választ és nem tőlem fél!!!
2012. júl. 10. 01:24
 4/8 reptail ***** válasza:
47%
lassan fog tőled is ... xD
2012. júl. 10. 01:24
 5/8 A kérdező kommentje:
HA HA HA... szánalmasan vicces!!!
2012. júl. 10. 01:26
 6/8 reptail ***** válasza:
31%

egy jó tipp, a barátodnak add át nevembe :):

gyorsan hagyd el mielött nem késő!!!

2012. júl. 10. 01:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség ez a kérdés.

Nálam is volt ilyen szituácíó, csak én férfi vagyok. És odajött a csaj... És látszott rajta hogy nyomul... és????

Nincs törvény hogy a pasinak kell lépnie, mindig az lép, aki nembirja már tovább... vagy aki akarja.

2012. júl. 10. 01:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy nem e akar elmenni veled valahova, de próbáld meg úgy megfogalmazni, mint ha nem te hívnád el.
2012. júl. 10. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!