Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, lanyok! Tudnatok tippeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, lanyok! Tudnatok tippeket adni? Hogyan kene kezelnem az ilyen helyzeteket?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon elegedetlen vagyok a peniszem merete miatt, alig van onbizalmam es sokaig hagytam, hogy a haverjaim beszologassanak, ugrassanak es lekezeljenek, nem alltam ki magamert es zarkozott es gatlasos vagyok, mert felek, hogy kiderul, hogy mekkora a meretem.

Persze lanyokkal nem merek ismerkedni, de ami meg rosszabb, hogy az allitolagos haverjaim kozott is frusztralva erzem magam, felek, hogy elojon a szex tema, vagy a peniszmeret tema es nem tudom, hogy olyankor mit kellene mondanom. Igy is folyamatosan beszologatnak, kirohognek barmit mondok, vagy leugatnak, hogy az baromsag, leszoljak azokat a dolgokat, amik engem erdekelnek, sokszor leb*ziznak, az a poen nekik, hogy ki tud jobban beszolni a masiknak es mivel rajtam megerzik a gyengeseget, gondolom ezert kerulok az ugratasok celpontjaba!

Hogy kellene kezelnem ezt a helyzetet? Ha elojonne mondjuk a peniszmeret tema, mit kellene mondanom? En vagyok tul merev es nem ertem a poent, vagy a haveroknak azert nem egeszen igy kellene viselkedniuk? Ha probalok is visszaszolni, vagy elmondani, hogy en mit gondolok, akkor is csak nevetnek, vagy poenkodnak, vagy kifiguraznak es olyankor mar a kedvem is elmegy attol, hogy egyaltalan megszolaljak!

De lehet, hogy csak en latom rosszul es en vagyok a hulye, mar nem tudom eldonteni....

2011. ápr. 26. 14:22
1 2
 1/13 Kingaa1 ***** válasza:
ezt nevezed te havernak?... komolyan a haverjeid vagy csak...
2011. ápr. 26. 14:24
 2/13 anonim ***** válasza:
keress más barátokat. mert ezek nem azok.
2011. ápr. 26. 14:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem ismerlek, ezért nem tudom, igazam van-e, de az a véleményem, hogy nem a péniszmérettel, vagy veled, vagy a viselkedéseddel van a baj, hanem azzal, hogy rossz baráti társaságot választottál. Direkt azzal csesztetnek, ami neked a legfájóbb? Ilyet normális ember senkivel nem csinál, a barátaival meg a legkevésbé. Arra a kérdésre, hogy hogy viselkedj velük, nem tudok válaszolni, mert szerintem a legjobb lenne, ha szépen megszakítanád a barátságot (már amennyire ez barátság).
2011. ápr. 26. 14:28
 4/13 napietus ***** válasza:

szerintem keress normális arátokat. ez a méret-dolog egyébként is túl van lihegve. tudtad pl., hogy a női hüvelynek csak az első 5 cm-ében vannak külső ingerre érzékeny érzőidegek? ha nem így lenne, nem tudnánk tampont sem használni, mert folyton nyomna :)

29/N

2011. ápr. 26. 14:46
 5/13 anonim ***** válasza:
9%

Ha kicsi a farkad, az később is gondot fog jelenteni.Látod, pár haverod már kikezdett miatta, és hol vannak még a nagy égések amikor randi után a csaj röhög ki, és hajt el.

Vagy,... ha mondjuk sok pénzed van-lesz, akkor még lehet jó nőd....

Ez van sajnos. A többi "keress új barátokat, meg jaj nem baj az", csak duma.Ez elég nagy baj....,tanulj meg élni vele.

2011. ápr. 26. 14:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Pfff... De ha még a haverjai is basztatják emiatt, akkor sosem fog megtanulni együtt élni a problémával! Amúgy meg nem tudjuk mekkora az a "kicsi", a kamaszok hajlamosak túllihegni ezeket a dolgokat.
2011. ápr. 26. 15:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja a tamponos hozzászólás érdekes, ebbe még nem gondoltam bele... Amúgy meg, ha már itt tartunk, állítólag a legtöbb nőnek nincs is hüvelyi orgazmusa, hanem inkább csiklói.
2011. ápr. 26. 15:05
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem emiatt b*sztatnak (nem tudjak, hogy nekem mekkora, errol a felelmemrol soha senkinek nem mertem beszelni), csak nekem van emiatt onbizalomhianyom es gatlasos vagyok, amit gondolom megereznek es ezert ugratnak mindenfelevel. En meg egy ido utan mar nem tudom, hogy hogyan reagaljak, inkabb vissza sem szolok, nem mondok semmit, mert ugyis csak valami hulyeseg lenne ra a reakcio es a vegen valahogy azt hoznak ki belole, hogy en vagyok az idiota! Meg persze szorongok, hogy hatha elojon a peniszmeret tema es akkor nem tudnek mit mondani, mert en kicsinek tartom az enyemet es ezt szegyellem (nyilvan hazudni meg nem akarok)...

Biztos bennem is hiba van: az, hogy nagyon magamra veszem ezeket a dolgokat! De nem akarok en lenni az a mulya, hallgatag, esetlen kis idiota, akinek nyugodtan lehet barmit mondani, mert ugyis mindig lenyeli a bekat!

2011. ápr. 26. 22:39
 9/13 nemethkaroly válasza:

szerintem e miatt nem kell aggódni ennyire, sztem a hülye haverjaidnak még annyi töke sincs míg neked, főleg ha a gyengébbel kezdenek, tipikus szarrágó alattomos létformák amik semmire sem jók, erre csak a likvidálás a jó megoldás.

Ne legyél ilyen gátlásos, nincs miért!

Egyszer élsz élvezd az életet.

Ha meg nem tudják mi a különbség a "jó pofizás és a pofátlanság" között akkor tanítsd meg rá őket.

bár csak egy barbár lény fordul barbár eszközhöz néha szükségeltetik jó odavágni hogy tudják ki a góré!

2011. ápr. 28. 15:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Ezek nem haverok..

És mennyi a farkad mérete?

Átmérő és hosszúság?

2011. ápr. 28. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!