Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 eves ferfiakhoz szol a kerdesem! El tudnatok kepzelni azt, hogy egy 18 eves baratnotok legyen? Miert?
El, igen... de csak azért mert 30 vagyok... ;DDDD
de igen, miért ne??? - tudom, h. majd jönni fognak, h. pedofil vagyok, meg nem működik stb. stb. stb.
viszont én úgy gondolom, ha egy kapcsolar működőképes, akkor nem kortól függ...ha már elkezd valaki számolni, h. "Te jóisten, és 18 vagyok Ő meg 30, 40, 60..., akkor az már rég nem kapcsolat"...
Sőt, továbbmegyek...el tudnám képzelni 50, 70, 90 éves nővel is....- ha szeretem...
más kérdés, h. nemigen tudnám elképzelni, azt, h. én "úgy" legyek szerelmes akár egy 50-es nőbe is... :-/
de soha nem mondom, h. soha...- néha érdekes dolgokat prdoukál az élet...
30/f
Igen és miért ne? (Csak mert most éppen nem trendi?)
35/F
Volt oszt. társam 17 éves, és 38 éves hapija van.. kb fél éve járhatnak.
Szóval bármi lehet..
14:46-os!!!!
Hatalmas tévedésben vagy. Én 22 vagyok, de a mai napig nem találok olyan férfit, aki korombeli és pl történelemről, földrajzról stb beszélgethetnék vele. Ezért érdekel az idősebb korosztály, 30 fölöttiek.
18 évesen is ez volt a helyzet, ezért vonzom is az idősebbeket. Akad ott olyan hölgyemény csak keresd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!