Szeptember 16-ra nem várom. Ma csináltam egy ovus tesztet pozitív lett a terhességim negatív. Akkor most hogy is van? Mikor jön meg?
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 06:44
1/3 anonim válasza:
Az ovuteszt nem megbízható a terhesség megállapításában. 2-3 nap múlva ismételd meg a tesztelést, de elég csak a hcg-vel. Drukkolok!
2/3 anonim válasza:
ovu tesztet tök felesleges csinálni ilynkor.
3/3 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel, egyáltalán nem megbízható az ovuteszt. Én is jártam már így, mint te, csak én véletlenül az ovutesztet csináltam meg a terhességi teszt helyett. Tök erős pozi lett, úgy örültem, hogy az nem igaz. Erre megnéztem jobban, hogy az nem is terhességi teszt, hanem ovu. Na, gyorsan csináltam egy terhességit is, az full nega lett. Meg is jött utána nem sokkal. Úgyhogy nálam nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!