Missed ab utáni terhességnél milyen hamar mentetek el orvoshoz? Írt fel gyógyszert?
Figyelt kérdés
Missed ab után vagyok 3 hónappal. Kétszer már megjött a harmadikat péntekre nem várom.:)
Ha nem jön meg, akkor vasárnap reggel tesztelek. Mi a tapasztalatotok, ilyen esetben milyen hamar érdemes orvoshoz fordulni? Nektek egyből írt fel magzatmegtartót?
2012. szept. 12. 18:34
1/2 anonim válasza:
Sajnos én is átestem missed ab.-on. Nekünk ez lesz a 2. hónapunk, a letelt 3 után. Remélem októberben már nem jön meg! Én amint pozitívat tesztelek, rá 2-3 napra elmegyek az orvoshoz, hogy írjon ki untro-t, a biztonság kedvéért, bár nem tudom, remélem kiírja! Nagyon bízom abban, hogy végre sikerülni fog!
2/2 anonim válasza:
Szia,
én egyből mentem a pozitív teszt után,még aznap,amikor meg kellett volna jönnie.Vittem a tesztet,nem is vizsgált(merthogy úgysem látott volna semmit),csak felírta a Duphastont.Rá egy hétre kellett visszamennem (5 hetesen),akkor már látszott a petezsák.
Nem biztos,hogy mindenhol így van,de az én dokim így csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!