Missed ab utáni terhességnél kaptatok valamilyen magzatmegtartó gyógyszert? Aki nem kapott annál minden rendben volt?
Nekem a háziorvos és a nőgyógyász akinél kontrollon voltam azt mondta, hogy nem kell gyógyszer, mert előfordul sajnos egy-egy vetélés. Ettől függetlenül nagyon félek már előre, pedig még nem vagyok babás.
Egyébként van már egy kisfiam, nála a 11. héten volt egy kis barnázás, de akkor sem kaptam gyógyszert.
Júliusban elvetéltem most a 4.héten kaptam Utrogestant.
napi 3x1 kúpot kell felhelyezni. biztos ami biztos, mert már volt probléma, ezért írta fel a dokim!
Nekem se akart adni a doki semmit, de én kiharcoltam az Utrogestant a biztonság kedvéért és szedtem a 12. hétig.
Most 23 hetes terhes vagyok, eddig minden rendben.
Azt mondtam, hogy vérezgetek. De még ekkor se igazán akarta felírni, kb szabályosan hisztiznem kellett, hogy én mindenképpen szedni akarom, mert oké, hogy lehet, hogy felesleges, de ha mégis ez a probléma akkor szeretném megelőzni és feliratom mással, ha ő nem írja fel.
Nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!