Korai terhességnél hogy zajlik az UH? Bővebben lent.
Szia
Igen ez így működik sajnos rengeteg helyen!
Én ezért járok magánba....
Hát sajnos nálunk is ilyen futószalagon ment, én ahol tudtam, nem kérdeztem, beráncigáltam a férjemet, volt ahol húzták a szájukat, de nem szóltak, volt, ahol kitessékelték.
Engem az öltözködéssel sem vártak meg...az ajtó mellett volt a fülke szerűség ahol kellett öltözni, és még a bugyimat sem húztam fel (hüvelyi volt), mikor már hívták be nyitott ajtó mellett a következőt...hát gondolhatod milyen érzés volt!Kb. a fél folyosó a csupasz fenekemet bámulta. Nekem ez mondjuk 12. hetin volt, egy budai sztk-ban.
Ez elég furcsa, mer én Szegedre járok, ott is rengetegen vannak, de azért nem ennyire futószalag. Ugy gyorsítják a dolgot, hogy a hüvelyi uh után, ez van kb 16 hetes korig, felöltözhetsz, aztán behívják a következö nőt, míg neked kiadják a papírt, a másik vetközik. Apa bármikor bemehet, csak a férfiak néha meglepödnek és nincsenek felkészülve a hüvelyi uh-ra.
Amugy az orvosok válaszolnak minden kérdésere, ha van.
Én nagyon meg vagyok velük elégedve!
Szia!
Én egyszer voltam akaratomon kívül állami intézetben, hasonló élményekkel lettem gazdagabb, mint te. Előtte is, azóta is magéndokihoz járok, szerencsére neki van uh a rendelőjében.
Sajnos most nincs miért járnom, nem akar jönni a baba, de anno, amikor babás lettem, az első hüvelyi uh-ra is bejöhetett a párom, amint a doki meglátta a szívműködést. Mondd meg a dokidnak, hogy tartson lépést a korral és szerezzen be egy uh készüléket. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!