Missed Ab-n átesettek a következő terhességnél mikor mentetek dokihoz elősször? Írt fel gyógyszert vagy valamit?
Kb. 5-6 hetesen vetéltem el, szerencsére nem kellett műtétileg befejezni, mert kiürült rendesen. A következő terhességnél, amint pozitív lett a teszt, kértem időpontot a nőgyógyászomtól. Nem írt fel semmit, azt mondta, ha nem életképes, el akar menni, akkor el is fog, nem számít, szedek-e valamilyen gyógyszert.A szextől viszont el lettem tiltva, mert az orgazmusnak és a spermának is méhösszehúzó hatása van.
34 hetes kismama
Kiderült, hogy mi volt a vetélés oka? Ha anyai oka volt, akkor kaphatsz gyógyszert (pl. progeszteronpótlást). Olyankor érdemes korán menni a pozitív teszttel, hogy meg tudják menteni.
De ha magzati oka volt, akkor valószínűtlen, hogy újra előfordul, tehát mehetsz amikor jónak látod. Én az 5. héten szeretek menni, hogy lássam, jó helyen van-e a baba.
Szia!
Én 9 hetesen vetéltem el, műtét is volt :(
3 hónap múlva a nemvárt előtt egy héttel lett pozitív a tesztem és rohantam a dokihoz (előző két terhesség elejét végi barnáztam)
Írt fel utrogestan-t Azt kell használnom 3x2
Most vagyunk 12 hetesek.
Minden rendben van (kopp-kopp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!