Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek szülés után mennyi...

Nektek szülés után mennyi idővel lett újra nagy kedvetek a szexhez?

Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 10:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Még nem volt kedvem 6 hét után, de engedtem a szegény kiéhezett férjemnek. 3 hónap után már nagyobb kedvem volt, lehet, azért, mert mellgyulladás miatt el kellett apasztani a tejem, és ekkor változott a hormonháztartásom.
2012. szept. 11. 10:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Huuu...nekem nagyon fajt! Pedig csaszaros voltam. Nem ertettuk mi a gond de eltartott egy evig. Rendesen feltem mar ha kozeledett a ferjem. Mostanra mar job...valoszinu az is hozzasegit agyilag, hogy szeretnenk masodikat es igy nincs bennem a frasz, hogy teherbe eshetek...Nekem a szoptatas elhagyasa nem befolyasolta a dolgot. A Jo ISten aldja meg a ferjemet a turelmeert!
2012. szept. 11. 10:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Második, lehet, nálam is hozzátett a kedvhez, hogy tesót akartunk nem sokkal az első baba után, sikerült is, szóval nem volt gond :)

Első voltam.

2012. szept. 11. 10:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Egyből.:)

Nekem terhesség alatt is volt kedvem, meg szülés után is. Alig, hogy letelt a 6 hét, már együtt is voltunk. Az első 1-2 alkalom kicsit kellemetlen, furcsa volt, de utána minden olyan, mint előtte.

2012. szept. 11. 10:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Az első évben csak ritkán, de azért legtöbbször engedtem, aztán mindig menet közben jött meg :) Nekem is akkor álltak csak vissza a hormonjaim, amikor kezdtük abbahagyni a szopit, na meg átaludhattam végre az éjszakákat. De igazi nagy kedvem meg akkor lett, amikor szóba jött a kistesó - ezért szégyellem is magam...
2012. szept. 11. 10:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Szülés (császár) után 4 hetet vártunk, de az fájdalmas volt. Vártunk még 4 hetet. Akkor már sokkal jobb volt.
2012. szept. 11. 10:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Kedvem 1 hétre rá de csak 4héttel szülés után voltunk együtt
2012. szept. 11. 11:02
 8/10 anonim ***** válasza:
11 hónapos volt a lányom, amikor már ÉN kezdeményeztem az együttléteket. Addig csak elfogadtam, hogy egy férfinek szüksége van szexre, és engedtem. Eleinte előfordult, hogy egyáltalán nem élveztem, alig vártam, hogy vége legyen, sőt sokszor sikosító is kellett. Később egyre jobb lett, 11 hónap kellett, hogy minden olyan legyen, mint régen.
2012. szept. 11. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem még most se sok van, pedig 1 éves a gyerekem. Inkább úgy fejezném ki magam ritkán.

Bocs az offért, de egy kérdés. Miért kell annyira áldani a férfiakat ha kibírnak 1-2 hónapot? Azt hiszem a gyereket együtt vállalja a házaspár nem csak a nő döntése. Szerintem miután valaki kiprésel magából 3-4 kilónyi babát, és utánna 1-2-3 évig felkel éjjel többször szoptatni, az a minimum hogy néha ő is mondhatja hogy fáradt...

2012. szept. 11. 11:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Már szülés utáni első 1 órás alvásnál szexszel álmodtam. (Hajnali 2-kor született a fiam, szóval elég hamar)

Utána végig volt kedvem, de 4 hétig véreztem, így csak utána lehetett. Már majd' megbolondultam, annyira hiányzott. :$

A férjem még akkor nem akarta, féltett és tudta, hogy elvileg ki kéne várni a 6 hetet, de szerencsére nem kellett sokat győzködnöm (bár mikor a fülembe súgta, hogy még nem szabad majdnem sírógörcsöt kaptam). Egyáltalán nem fájt, úgyhogy a kedv meg is maradt.

Nem vagyok egyébként szexfüggő, valószínűleg a hormonok hatása volt. :)

2012. szept. 11. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!