Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után mikor jött meg a...

Szülés után mikor jött meg a kedvetek az összebújáshoz apával?

Figyelt kérdés
10 hetes a babám egyenlőre a hátam közepére sem kívánom a szexet, nem a fáradtság a gondom, mert a picúr végigalussza az éjszakát, egyszerűen nem megy... egyszer voltunk együtt szülés óta, de mindkettőnknek inkább egy tornagyakorlathoz hasonlított az érzés.
2011. dec. 12. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Én már a szülés másnapján rámásztam volna a férjemre. :)

Na de mi a terhesség alatt végig éltünk házaséletet, és elég sűrűn.

Így nálunk szülés után 2 héttel már volt kölcsönös kényeztetés, 5 hét után pedig együtt is voltunk végre.

És érdekes, hogy én mostanában kívánom kevésbé, de most már a fáradtság miatt. Van egy éppen fogzó, frontérzékeny 9 hónaposunk, így nem mindig könnyű. De a heti 2-3 alkalom azért sikerül, csak néha nehéz rávenni magam.

2011. dec. 12. 11:29
 2/9 anonim ***** válasza:
legyél türelmes.. (nekem fél év volt, és szerencsére férjem is türelmes, megértő, így helyreáll az örömteli együttlét)
2011. dec. 12. 11:34
 3/9 A kérdező kommentje:
hát épp ez az terhesen mi is aktívak voltunk végig csak az utolsó két hétben már féltem hogy megindul a szülés (második baba nagyon féltem a szüléstől) biztos a hormonok játszanak velem. a férjem is türelmes, de azért célozgat hogy neki már jó lenne.
2011. dec. 12. 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:
kivártuk a 6hetet,de még hónapokig fájt,amikor nekem jött meg a kedvem,az kb 8hó.Ha mosott vagyok,pont nem ez jut eszembe este mire ágyba hullok.sajnos:(
2011. dec. 12. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:

A héten lesz 3 hetes a babánk, már alig várom hogy leteljen a 6 hét :) Addig meg marad a szó szerinti összebújás :)

Előző babánál ugyanígy voltam, alig vártam, hogy kontrollon a doki kimondja hogy minden rendben, "tilalom feloldva".

2011. dec. 12. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Irigylem azokat, akik -jó értelemben- nem bírnak magukkal szülés után.

Hát én utáltam sajnos a szexet egy jó ideig...fájt is, kényelmetlen is volt, és az ihlet sem jött meg.

Jó pár hónap kellett mire helyreállt minden. A párodnak mondd el mit érzel, mert ők nem élhetik át azt amit te, és így néha fogalmuk sincs, mi baj lehet. Nyíltan mondd el neki, hogy nem vele van baj, és te sem akarsz neki rosszat, csak még legyen egy kicsit türelmes.

Én olyan fél év után voltam "normálisabb".

Nekem agyban is helyre kellett állítanom magam, elő kellett szednem a nőt az anya mögül, és ez nekem nehezen ment. Jó, ha valakinek ez hamar sikerül, viszont ne haragudj magadra és ne érezd azt, hogy csak te vagy ilyen szerencsétlen. Menni fog ez, csak idő kell.

S fordítsatok nagy hangsúlyt az előjátékra, nálam az sokszor meggyőzte a hülye fejem, hogy jóóóó a szex! :)

2011. dec. 12. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
szülés után 5 héttel. De az is közrejátszott, hogy 1 hétig voltunk kórházban, 1 hétig a párom nélkül anyáméknál és az utolsó napokban már minden éjszaka a férjemmel álmodtam, annyira hiányzott.
2011. dec. 12. 13:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hát nem tudom, hogy ki hogy van vele, mindenki más ! Én pl.mikor megszültem, hazajöttünk én nagyon kívántam a szexet nagyon sokáig alig bírtam kivárni. Sajnos én se bírtam kivárni a 6hetet :S , szülés után 2héttel nem bírtunk magunkkal viszont szerencsére akkorra már nem véreztem, és egyáltalán nem fájt a szex,pedig néhányan mondták, hogy nekik fájt. Sőt a terhesség idején is elég sűrűn együtt voltunk végig. Szerintem nyugodtan elmondhatod a párodnak az igazat,megfogja érteni.
2011. dec. 12. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Első baba születése után 3 héttel voltunk együtt

2.baba születése után pedig 4 héttel

egyiknél sem véreztem már,szóval teljesen úgy éreztem készen állok rá:)

Az első alkalom kicsit igaz kényelmetlen volt, utána pedig még jobb lett mint szülés előtt.....

2011. dec. 13. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!