Szülés után mikor jött meg a kedvetek az összebújáshoz apával?
Én már a szülés másnapján rámásztam volna a férjemre. :)
Na de mi a terhesség alatt végig éltünk házaséletet, és elég sűrűn.
Így nálunk szülés után 2 héttel már volt kölcsönös kényeztetés, 5 hét után pedig együtt is voltunk végre.
És érdekes, hogy én mostanában kívánom kevésbé, de most már a fáradtság miatt. Van egy éppen fogzó, frontérzékeny 9 hónaposunk, így nem mindig könnyű. De a heti 2-3 alkalom azért sikerül, csak néha nehéz rávenni magam.
A héten lesz 3 hetes a babánk, már alig várom hogy leteljen a 6 hét :) Addig meg marad a szó szerinti összebújás :)
Előző babánál ugyanígy voltam, alig vártam, hogy kontrollon a doki kimondja hogy minden rendben, "tilalom feloldva".
Irigylem azokat, akik -jó értelemben- nem bírnak magukkal szülés után.
Hát én utáltam sajnos a szexet egy jó ideig...fájt is, kényelmetlen is volt, és az ihlet sem jött meg.
Jó pár hónap kellett mire helyreállt minden. A párodnak mondd el mit érzel, mert ők nem élhetik át azt amit te, és így néha fogalmuk sincs, mi baj lehet. Nyíltan mondd el neki, hogy nem vele van baj, és te sem akarsz neki rosszat, csak még legyen egy kicsit türelmes.
Én olyan fél év után voltam "normálisabb".
Nekem agyban is helyre kellett állítanom magam, elő kellett szednem a nőt az anya mögül, és ez nekem nehezen ment. Jó, ha valakinek ez hamar sikerül, viszont ne haragudj magadra és ne érezd azt, hogy csak te vagy ilyen szerencsétlen. Menni fog ez, csak idő kell.
S fordítsatok nagy hangsúlyt az előjátékra, nálam az sokszor meggyőzte a hülye fejem, hogy jóóóó a szex! :)
Első baba születése után 3 héttel voltunk együtt
2.baba születése után pedig 4 héttel
egyiknél sem véreztem már,szóval teljesen úgy éreztem készen állok rá:)
Az első alkalom kicsit igaz kényelmetlen volt, utána pedig még jobb lett mint szülés előtt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!