Gutiné P Mária kérdése:
3. napja késik, vettem Expect tesztet, reggeli vizeletből csináltam, de neg. Lett. Szerintetek túl korán csináltam? Milyen tesztet vegyek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 09:28
1/5 anonim válasza:
Elvileg ki kéne hogy mutassa már. Én gabriel tesztet csináltam 3 napos késéssel és halvany pozi lett, utána 5 napos késéssel erős pozi.
Szerintem várj 2 napot és ha addig sem jön meg, csinálj egy másik fajta tesztet is.
2/5 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm. Remélem sikerül.
2012. szept. 10. 09:41
3/5 anonim válasza:
Szurkolok neked, majd írj fejleményeket:D
4/5 anonim válasza:
én 3 napos késéssel nem elsö pisiböl csináltam ma,de nekem is negativ lett... :(
2 nap múlva megint próbálkozom.
van valami tüneted?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Néha kissé émelygek, hangulatváltozásom van, sokat eszem, de kivánok is bizonyos ételt, kb egy hete feszült a mellem ami nekem sose szokott, ezért volt gyanús.
Megirom majd az eredményt! Drukk nektek is!
2012. szept. 10. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!