Van valami amire oda kell figyelnem pé után? Hogy minél sikeresebb legyen a baágyazodás? Mit tegyek mit ne? Vagy az megy magátol?
Félek azt írni, hogy "nincs mit tenni", mert nálunk erre nem volt szükség, a babáink jöttek elsőre, amikor szerettük volna. De tartok tőle, hogy ha ez ilyen "egyszerű" lenne, hogy egy "praktikával" el lehetne intézni, akkor nem lenni ennyi babára váró pár...
Mihamarabbi babásodást!
Tudod,én mindent elkövettem,de sajnos még peteérésem sem volt. Gyertyáztam,teáztam,barátcserjéztem,végül a Clostilbegyt segített.
Viszont a beágyazódásról fogalmam sem volt,hiszen nem hittem,hogy az első hónap gyógyszerezés után sikerül teherbe esnem. Így a beágyazódás környékén éppen szobát festettem,bútorokat tologattam,ágyat húzogattam,pakoltam,szóval csupa megerőltető dolgot csináltam. És lám! Holnap töltik az ikerbabáim a 12. hetet a pocakban.:)
Szerintem nem lehet ezt befolyásolni,mert van,aki fekszik(pl beültetés után),pihen sokat és mégsem tapad meg a baba,van aki pedig tudatában sincs a teherbeesésének és mégis megmarad a babája.
Szorítok,hogy Nektek is sikerüljön!:)
Szerintem,ha minden szempontból egészséges vagy,akkor semmi plusz nem kell hozzá,majd jön magától.:) Vannak azonban kivételek,amikor is igényelhet a szervezet némi közbenjárást,mint pl a nyálkahártya vastagítása gyógyszerrel. De hát közel sem biztos,hogy Neked ilyesmire lenne szükséged,amíg orvos meg nem vizsgál. Mi 1 év sikertelen próbálkozás után fordultunk dokihoz és újabb 1 év után sikerült a babaprojekt.
12 hetes,ikres kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!