Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetek, hogy minel elobb...

Mit tehetek, hogy minel elobb teherbe essek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnenk mar kisbabat.Honapok ota varunk ra(11).Elmeletileg minden rendben velunk, mar van egy egeszseges szep gyermekunk.Mult honapban voltam mehnyakrak szuresen es akkor mindent rendben talatak a vizsgalatnal.

Feltotltottem a szervezetem vitaminokkal, szedek mehpempot, vezetem a ciklusoamat, ovutesztelek, gyertyaallas stb lassan minden praktikat bevetunk, de nem akar jonni a baba.Ha augusztusig nem jon akkor orvoshoz fordulunk, de szeretnenk ha gyogyszeres segitseg nelkul jonne ossze.

2012. máj. 31. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
A Gyuri bácsi féle babaváró teakeverék csomagot használjátok. Sok olyan, már lombikon is sikertelenül átesett nőről is hallottam, akiknek ezek pár hónapon belül eredményt hoztak.
2012. máj. 31. 17:58
 2/6 A kérdező kommentje:

koszonom a tippet

utanna fogok olvasni :) zt gyogyszertarban be lehet szerezni?

2012. máj. 31. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen a hőgörbéd?
2012. máj. 31. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:

egyedul gorbet nem vezetek,mert azt mindig ugyan abban az idoben kene mernem....

van,hogy 6kor kelek vagy korabban..... van hogy akar 8ig is alhatok.....igy viszont semmi ertelme.Ezert is ovutesztelek.

2012. máj. 31. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, h vannak olyan helyek, ahol boltban is meg lehet venni. De internetről is meg lehet rendelni. [link]
2012. máj. 31. 20:58
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom a linket :)
2012. máj. 31. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!