Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes így? SOS

Lehetek terhes így? SOS

Figyelt kérdés

Tudom, hogy felelőtlen vagyok, nem szeretnék olyan kommenteket, amiben lehord mindenki buta libának, én mindig óvatos voltam eddig, most történt meg először és utoljára ez a dolog.

SZóval Többéves kapcsolatom után abbahagytam a tabletta szedését, dem ost van egy új barátom, akivel nem terveztünk egyenlőre semmi szexuális dolgot lévén, hogy nem régóta vagyunk együtt.

Viszont tegnap este elragadott minket a hév.

Először csak kb 5 centire rakta be a péniszét, úgym ozogtunk. Viszont utána teljesen betette, egyetlen egszer, mert ellöktem magamtól amikor beugrott, hogy basszus ebből lehet baj is...

SZóval nagyon szeretném, ha segítenétek, ilyen esetben szaladjak is 72 órásért, vagy mit kell ilyenkor tenni?

Mindig védekeztem eddig, most fordult velem ilyen elő először és eléggé kétségbe vagyok esve.

ELőre is köszönöm a válaszokat!

2012. szept. 9. 19:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Megszakításos módszer: kiveszi, mielőtt elélvez. Tök mindegy, hogy mikor hány centire dugta be, és hány perccel volt az orgazmus előtt...
2012. szept. 9. 19:27
 12/29 anonim ***** válasza:
nem a pénisz méretén múlik ám,a gyerek,hanem pl az előváladékon.Én bevenném a 72 órásat,és elmennék felíratni a gyógyszert,ami 1 hónap után biztonságos.
2012. szept. 9. 19:29
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Írhatnál vmi hasznos infót is a sok rizsa helyett, már bocsi:D

Mondjuk hogy hanyadik ciklusnapon történt az eset és hány naposak a ciklusaid. Valamint szabályos-e a ciklusod.

Egyébként új kapcsolatban meg aztán főleg felelőtlenség gumi nélkül. Mert terhesség mellett még vmi jó kis nemi betegséget is összeszedhetsz.

2012. szept. 9. 19:33
 14/29 A kérdező kommentje:

rendszeres, két évig tablettát szedtem.

most kedden fog megjönni egyébként.

2012. szept. 9. 19:37
 15/29 anonim ***** válasza:

De mikor hagytad abba? A tabletta szedése után is rendszeres maradt?

Mert az, hogy a tabi szedése alatt rendszeres, az semmit nem jelent.

2012. szept. 9. 19:39
 16/29 A kérdező kommentje:
1 hónapja lett vége a kapcsolatnak, azóta egyszer volt meg (értelemszerűen) szabályosan.
2012. szept. 9. 19:41
 17/29 anonim ***** válasza:
Akkor igen kicsi az esély a terhességre.
2012. szept. 9. 19:41
 18/29 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam akkor pont sok az esélye...
2012. szept. 9. 19:52
 19/29 anonim ***** válasza:

Utolsó:

3 nappal vérzés előtt? Úgy, hogy az ovuláció a vérzés előtt 14 nappal van és a petesejt max. 24 óráig él?

Gondold végig még egyszer...

2012. szept. 9. 20:00
 20/29 Atlantys ***** válasza:
Nem leszel terhes. De legközelebb jobban vigyázz. :)
2012. szept. 9. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!