Lehetek terhes így? SOS
Tudom, hogy felelőtlen vagyok, nem szeretnék olyan kommenteket, amiben lehord mindenki buta libának, én mindig óvatos voltam eddig, most történt meg először és utoljára ez a dolog.
SZóval Többéves kapcsolatom után abbahagytam a tabletta szedését, dem ost van egy új barátom, akivel nem terveztünk egyenlőre semmi szexuális dolgot lévén, hogy nem régóta vagyunk együtt.
Viszont tegnap este elragadott minket a hév.
Először csak kb 5 centire rakta be a péniszét, úgym ozogtunk. Viszont utána teljesen betette, egyetlen egszer, mert ellöktem magamtól amikor beugrott, hogy basszus ebből lehet baj is...
SZóval nagyon szeretném, ha segítenétek, ilyen esetben szaladjak is 72 órásért, vagy mit kell ilyenkor tenni?
Mindig védekeztem eddig, most fordult velem ilyen elő először és eléggé kétségbe vagyok esve.
ELőre is köszönöm a válaszokat!
Abortuszra nem lennék képes, tehát nem "kapartatnék".
És kértem, hogy ha lehet akkor normális stílusban kapjam a kritikákat, ne pedig így.
Igen, elragadott minket és sajnos kicsit későb kaptam észbe, de még így is jobb, mintha teljesen elment volna az eszem.
Ezzel kezdtem az egészet, hogy tudom hogy hülyeséget csináltam, nem kioktatásra van szükségem!
Nem vagyok 13 éves kis tudatlan kislány, pontosan tisztában vagyok azzal, hogy ebből baj is lehet ezért kérek itt segítséget!
Mégis milyen segítséget kérsz? Pedig 13 évesként viselkedsz...
Ha nem akarsz kapartatni, akkor emeld fel a seggedet és menj be egy nőgyógyászati ügyeletre 72 órásért, ennyi...
a megszakításos ódszer konkrétan az, hogy mielőtt a fiú elélvetzne, kihúzza a péniszét.
Az én barátom közel sem voltm ég az orgazmushoz.
Az előváladékkal tisztában vagyok, mielőtt mondanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!