Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha még 4napom van a nem...

Ha még 4napom van a nem vártig, de már vannak tünetek, akkor már tesztelhetek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 14:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia! nekem is 4 nap van a nemvártig, pont most írtam ki én is kérdést és igazuk van a válaszolóknak hogy várjuk meg a nemvárt napját:)

Amúgy milyen tüneted van?

2012. szept. 8. 14:15
 2/13 A kérdező kommentje:
A melleim majd kidurrannak,fájnak,kemények!Nagyon kívánós vagyok de van,hogy hányingerem van.Fáj a hasam!És neked?
2012. szept. 8. 14:32
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia! nekem is fájdogál a cicim, de nem vészes! A hasam inkább olyan mintha az alján izomláz lenne néha olyan meg mint a gyenge mensi görcsök.

Az utolsó mensim augusztus 15-én volt , ami 26 napra jött meg, de előtte meg 28 ra, ugyhogy nem tudom pontosan mikorra ne is várjam azért mondom hogy kedd +/- 1 nap:)

Mi augusztus 26 án voltunk együtt , mert csak akkor tudtunk:( Remélem még azért belefért:)))

Te hogy gondolod? Első baba lenne?

2012. szept. 8. 15:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen első lenne!És neked?
2012. szept. 8. 15:46
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem is:) Remélem lesz is!!! Mind a kettőnknek:)

És akkor te mikor tesztelsz?

2012. szept. 8. 15:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom kifogom-e bírni még négy napig,már nagyon kíváncsi vagyok!! :)
2012. szept. 8. 15:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok!Nekem 2 napom van.Nem igazán érzek semmit.Én csak jövő hét vége felé tesztelnék mert inkább később biztosat.:-)megkérdezhetem h milyen tüneteitek vannak?
2012. szept. 8. 17:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Szia!Én már fentebb leírtam! :)
2012. szept. 8. 17:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok..én csak annyit tudok mondani nektek,hogy várjatok még egy kicsit.Én is nagyon kíváncsi voltam,és 25ös érzékenységű teszttel a nemvárt előtt 1 nappal reggeli első vizeletből halvány pozit teszteltem,de 4 nappal a nemvárt előtt tesztelni szerintem még hülyeség.Csak elkeserednétek,ha negatív lenne.Ha nagyon nem bírjátok ki,akkor ti is csináljátok meg a nemvárt előtt 1 nappal,de attól hamarabb ne!!És ha esetleg akkor is negatívat teszteltek,de továbbra sem jön meg,akkor 3-4 nap múlva ismételjetek!!Drukkolok nektek!!!

6h km

2012. szept. 8. 18:04
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi!És gratulálok!! :)
2012. szept. 8. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!