Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miként jelenkeznek a tünetek,...

Miként jelenkeznek a tünetek, ha vannak egyáltalán?

Figyelt kérdés

Itt sokat olvasgatok erről a TSH ról, ez tulajdonképpen mit is jelent, ha baj van vele akkor milyen tüneteket produkál az ember,

Még sosem nézték nekem, csak kíváncsiságból kérdezném.

Irjátok le lécci!!!

2012. szept. 6. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:

TSH=pajzsmirigy ez egy hormon.Alul is működhet és túl is.Nekem alul működik.Ennek a tünete:hízás,hiába nem eszel sokat akkor is hízol.Ha nem jó az érték akkor nehezen esel teherbe.Akinek túlműködik az meg lefogy.

Nekem már 13 éve van ez a betegségem,azóta szedek rá gyógyszert.

2012. szept. 6. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
2012. szept. 6. 19:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, és ez hirtelen hízás vagy szépen folyamatosan . csak azért mert én is elég sokat híztam az utóbbi 4 évben , vagyis inkább ugy mondom hogy kb 1 éven belül 12 kg rámjött azóta tartom a súlyom. és nem sikrül a baba , igaz volt egy méhen kívüli terhességem:((
2012. szept. 6. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Fokozatos hízás.Nekünk is nehezen jött össze a kislányunk 9 hónap után.Nekem mikor beállt az értékem akkor tudtam lefogyni.

2012. szept. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!