Szasza89 kérdése:
2 hetet késett a menzeszem, de most megjött. Voltak terhességre utaló tünetek elötte. Csinálhatok tesztet vagy várjam meg amig elmúlik a menstruációm? Tervezzük a babát.
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 10:58
1/15 anonim válasza:
Az elmúlt 2 hétben nem csináltál tesztet?
2/15 anonim válasza:
Ha megjött, és olyan erősségű a vérzésed, mint szokott, akkor sajnos valószínűleg felesleges tesztet csinálnod. Inkább készülj a következő alkalmas időszakra! :)
A legjobbakat!
3/15 anonim válasza:
Az attol is fugg, hogy milyen intenzitasu most a menstruacio, ha rendesen van menzi(ahogy eddigi honapokban is), akkor szerintem nem erdemes tesztet csinalni, de ha ugy gondolod, hogy mas a mostani es kevesebb is akkor talan erdemes tesztet csinalni ha mar nincs semmilyen ver.
4/15 A kérdező kommentje:
A 2 hét alatt nem csináltam tesztet.A mostani vérzésem eltér a szokottnál,gyengébb.
2012. szept. 4. 11:08
5/15 anonim válasza:
2 hete késett, és nem teszteltél? Akkor kellett volna, nem amikor már megjött. Lehet, hogy elkezdődött valami, de elment, vagy mégsem voltál az, és más miatt jött meg csak most.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor most nem teszteljek,igaz?
2012. szept. 4. 11:36
7/15 anonim válasza:
Tesztelj még ma, és ha pozitív menj azonnal dokihoz! Nem törvényszerű, hogy elmegy a baba! Én pozitív teszt után 3 napig véreztem, gyengébben mint a mensi, de azért elég erősen (doki látott akkor, és szerinte is mensiszerű vérzés volt). És ott maradt a baba! Még a doki is meglepődött, mert mikor véreztem ő is azt mondta, hogy valószínűleg teherbe estem csak nem tudott megmaradni. De vannak "csodák". :)) Úgyhogy tesztelj! 2 hét késés után már napközben is simán kimutatja a teszt.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Megnyugtattál 1 kicsit hogy még van esélyem rá hogy terhes vagyok.Hát vannak csodák,gratulálok :)
2012. szept. 4. 13:07
9/15 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet (Gabriel)és halvány piros lett,de elég jól látható.Akkor lehet hogy babás vagyok?
2012. szept. 4. 15:12
10/15 anonim válasza:
Igen!!! Halvány vagy sem, ha két csíkos akkor pozitív. Ne késlekedj, minél előbb menj orvoshoz, mondd meg, hogy 2 hetet késett a vérzésed, más is mint szokott lenni, és pozitív a terhességi teszt. Nem tudom, merre laksz, én a helyedben neten rákeresnék a környékbeli magánrendelőkre, és még ma elmennék oda ahol van rendelés. SZTK szerintem felejtős, ott sokszor sajnos nem nagyon foglalkoznak az emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!