3 napja késik a menstruációm, csinálhatok-e már tesztet? Eddig még semmi tünetem nincs.
Van, akinek 9 hónapon át semmi tünete nincs azon kívül, hogy nem jön meg neki, és kb félidőtől elkezd nőni a hasa. A szerencsések. :-)
Remélem, összejön a baba. Drukkolok!
Szia!
A tesztre is rá van írva, hogy az elmaradt menses után már 3 appal kimutatható a terhesség. Ha esetleg negatív lenne, várj még pár napot, aztán tesztelj újból. Nekem kb a kimaradt menses 3. napján volt egy nagyon halvány csíkom, ami 3 nap múlva sokkal erőteljesebb lett. Most meg itt gőgicsél (mit gőgicsé, magyaráz)a 10 hónapos lányom.
Minden jót, üdv!
A ciklusom eléggé rendszertelenek. Hány naposnak vegyem a ciklusom ha:
március 4-én
április 12-én
május 7-én volt menstruációm.
Mikor lehetett peteérésem?
Szia!
A peteérésed nem kíséri tojásfehérjeszerű folyás, vagy a petefészked nem görcsöl tüszőrepedéskor? Ilyen jelei lehetnek. Ha semmi, akkor próbálkozzál ovu-teszttel, hasonlóan működök, mint a terhességi teszt.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!