3 napja késik a menstruációm, csinálhatok-e már tesztet? Eddig még semmi tünetem nincs.
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 11:20
11/13 anonim válasza:
Nekem március közepén volt meg utoljára elmenten nőgyógyászhoz de állandóan csak tesztet csináltatott ami persze mindíg negatív. Egy idő után meguntam és orvost váltottam, ő egyből megultrahangozott és nem látott semmi elváltozást, viszont terhességem alatt és utám eléggé meghíztam,(kb 30 kiló)szerinte nem bírja feldolgozni a szervezetem és ezért nincs peteérésem. Azt mondta fogyak le mert igy nem is lehet gyerekem, irt fel norcolut-ot ami álítólad meghozza, de nem merem bevenni mert olvastam róla fórumban hogy valaki nagyon meghízott tőle.Elég bántó ez számomra hiszen vannak nálam molettebb nők is akik szülnek és felhőtlenül boldogok akkor én 82 kilósan miért nem vagyok jó?
12/13 anonim válasza:
Én is a 3.napon teszteltem előbb, még csak halvány csík sem volt.(pedig a legdrágábbakat vettem) és utána még vártam 1hetet. aztán megcsináltam ,és már halványan ott volt:)
most vagyunk 19hetesek:)
remélem összejön, de ilyenkor még a nőgyógyász sem tud semmit mondani
13/13 anonim válasza:
A teszt már a fogamzást követő 10 nap múlva jelez - tehát érdemes csinálnod. A legkorábbi terhességi gyanújelek egyébként a gyakori vizelési inger és az emlőfeszülés. A hányinger, reggeli rosszullétek, stb. csak jóval később jelentkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!