Reménykedhetek, hogy babás vagyok?
Figyelt kérdés
Aug. 1-2-re nem várom. Múlt hét szombaton éjszaka nagyon erős alhasi fájdalmam volt. Reggel úgy kelltem, hogy hányingerem van, és ez kb az egész napomat végig kísérte. Azóta nem minden nap, de többször érzek hányingert. Tompán minden nap fáj a fejem. Eddig a munkaidő alatt 1x, ha kimentem pisilni, most másfél óránként megyek. Tegnap pedig úgy fájt a derekam, mintha megjönne. Állandóan puffadtnak érzem magam. A hasamalját pedig érzékenyebbnek érzem.
Szerintetek? Annyira örülnék, ha ez már babókát jelentene.
2009. júl. 29. 09:10
1/1 anonim válasza:
A jelekből lehet baba, persze. De kevés embernek vannak ám ennyire korán tünetei, de már azért hallottam róla. Feltétlen írd meg mi lett!! Drukkolok nagyon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!