Ma vagyok a 25. ik napos, eddig szépen emelkedett a hőm, két napja már 37, 0. Reménykedhetek, hogy babás vagyok?
Figyelt kérdés
Fáj a mellem,hol enyhe hányingerem van,hol éhen vesznék.Pár napja olyan ételeket kívánok amit eddig sosom ettem meg.Ülni is kényelmetlen,olyam mintha a méhem is nagyobb lenne.Több mint egy éve szeretnénk már babót.2009. ápr. 20. 17:51
1/5 A kérdező kommentje:
Lemaradt,hogy napok óta testáp.folyásom van,szerintem elég sok.
2009. ápr. 20. 17:55
2/5 anonim válasza:
Két dolog lehet, vagy terhes vagy, vagy csak beképzeled a tüneteket. Aki régóta szeretne babát az képes ilyesmire. Pl ÉN. Legutóbb már hőhullámokat is éreztem, stb. Persze megjött. Ja, a hőm több napon keresztül 37 volt. Szóval, azt tanácsolom, hogy túlságosan ne gondolkodj ezen, várd meg hogy késik-e a menzid és akkor esetleg...
3/5 anonim válasza:
Szia! Én a 26. ciklusnapomon vagyok hasonló tünetekkel, az ülés nekem is kényelmetlen olyan minth lenne ott valami és nem férek saját magamtól. Biztos bután hangzik és lehet be is képzelem. Amit írtál lehet babára utaló jel, ha minden képpen szeretnél tesztelni akkor a nemvártad előtt 2 nappal próbálkozhatsz jó minőségű tesztel. Az egyik barátnőmnek a nemvártja előtt 3 nappal lett pozi a Clearblu-val. Szorítok magunknak :-)!
5/5 anonim válasza:
Nekem múlt hónapban 1 hétig 37 felett volt a hőm.Sajnos megjött.Annyira beleéltem magam,hogy talán...Sajnos ha nagyon szeretnél babát és ezt az oldalt olvasod,sajnos akarva-akaratlanul is felfedezhetsz olyan jeleket magadon,mintha terhes lennél,pedig nem.Sztem ne görcsölj semmin,úgyis jön,amikor jönnie kell.Ha mégis baba,akkor gratula.De ha esetleg mégsem,és nem szeretnél csalódni,akkor a nemvárt után pár nappal tesztelj,legalábbis én igy voltam vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!