Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a teszt pozitív volt, de...

Ha a teszt pozitív volt, de rá két napra negatív, és megjött, akkor még reménykedhetek, hogy babás vagyok:?

Figyelt kérdés
nem rég irtam 2 hete hogy csináltam a tesztet és kimutatta a 2 csikot..rá két napra meg ismételtem de negativ lett és megjött...de 5 nap helyett 3 nap volt és fele barnázás fele vér..de nem volt vészes..viszont amikor elmult csináltam megint tesztet az is kimutatta a 2 csikot csak hogy egy perc mulva eltünt.elmentem dokihoz aki csinált tesztet délután 5-kor..negativ lett.de miután megvizsgált mondta hogy még is cska csináljak egy tesztet 2 hét mulva és menjek vissza..vagyis valamit érzett de nem mondott semmit.reggelente nincs étvágyam ,és fehér folyásom van ami ezelött sosem volt..hol több hol kevesebb.a cicim néha nyilal.szerintetek?még van egy hét a doki idöpontja szerint.addig várok..irjatok...
2008. jan. 31. 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Én tuti, hogy még csinálnék tesztet, sőt lehet, hogy többet is, más-más márkából! Azt gondolom, hogy ha már 1x volt ott 2csík, akkor babás vagy, de lehet, hogy egy másik dokihoz is érdemesebb lenne elmenned! Szorítok! :)))))))))))
2008. jan. 31. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy terhes, vagy , de az is lehet, hogy valami más gubanc van odabent. Ha nagyon szeretnél gyereket, akkor ne gondolj rá, hogy esetleg terhes lehetsz, mert akkor nem szokott összejönni a dolog. Tereld el a figyelmedet erről a dologról, majd a doki megmondja, hogy mi van veled. Én szoritok neked, hogy babád legyen.
2008. jan. 31. 19:25
 3/10 A kérdező kommentje:

az hogy gond lenne nem hiszem mert tüzetesen megvizsgált..nem töröm magam hogy babám legyen de ha jön akkor jön..csak jo lenne tudni hogy mi van.azt olvastam hogy a zavaros vizelet is negativan befolyásolja a terhességet.és nekem aznap jött meg amikor nega lett.aztán hogy elmult lett két csik 1 percre:D

elözöleg dec 14 -én volt meg..aztán most 3 napra jan 17-én..még korai lehet.,vagy már nem is tudom..a kislányommal 3 honapig menzisztem

2008. jan. 31. 19:33
 4/10 A kérdező kommentje:
amugy imádnám ha babás lennék!!!!!
2008. jan. 31. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Két lehetőség van, rajtad áll, vagy vársz dokiig a teszttel, vagy már most irány tesztelni.Én a másodikra szavazok, és nagyon szorítok, hogy pozitiv legyen:-)
2008. jan. 31. 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Szorítok!!!!! Hallottam olyanról, hogy valakinek hosszú ideig nem mutatott semmit a teszt! Szorítok!!!
2008. jan. 31. 19:51
 7/10 anonim válasza:

Remélem terhes vagy!!!!

Szorítok neked!!!!

Mi 8 hónapja próbáljuk!!

Nekem sajnos ritkán van itthon a férjem mert külföldön dolgozik (2 hetente 2napig van itthon)!

Nehéz igy összehozni egy pocaklakot!

Mikor fog igy sikerülni????

Nem tudom!!!!

Kimaradt a havim már 4 napja, a teszt (-) lett!!!!

Ez van!

Azt mondták türelem!

Könnyű ezt mondani!!!

2008. jan. 31. 20:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Szoritok En is neked,h babas legyel.

Viszont azt en is ugy csinalnam ahogy a legelso valaszado irta,tobb fajta /marka/ tesztet csinalnek.

10 hetes kismama

2008. jan. 31. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:

En kb. masfel eve jartam igy. Kesett egy hetet, teszt, pozitiv, remulet.

Masnap, hogy biztos legyen megegy teszt, negativ, vegyes gondolatok.

Meg aznap este menstruacio, fajosan, nagyon sotet szinu "mas allagu", csalodottsag.

Megfogantam, de nem volt eletkepes es termeszetes uton tavozott.

Lehet veled is ez tortent. De a termeszet az maga a csoda. Soha nem lehet tudni. Kivanok neked egeszseges eros kisbabat ha nem most, akkor legkozoelebb.

En ugy vagyok vele megha most nem is sikerult, de ez mar fel siker volt!

2008. febr. 1. 04:57
 10/10 A kérdező kommentje:
ma csináltam délután egy tesztet..lehet hogy nem elsö vizelet,de nem tudtam tovább várni..ott van egy 2.csik.bár annyira halványan hogy szinte észre sem vehetö..szerintetek?
2008. febr. 1. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!