Miért esett ennyit a hőm? Lehet oka, hogy rosszul aludtam és keveset?
Figyelt kérdés
Négy napja késik.Egyszer csináltam tesztet,de - lett.Hétvégéig,ha nem jön meg,akkor tesztelek.Remélem baba!Nem értem a hő leesésemet:(A ciklusaim 28 naposak,soha nem szokott késni,de most igen.Bíztam benne,hogy baba,de most elbizonytalanodtam.Amióta késik folyamatosan fáj a derekam is,és görcsölgetek időnként.Olyan megjön érzés.Köszönöm a válaszokat előre is!
2009. júl. 29. 08:23
1/3 anonim válasza:
lehet menzi lesz,de amig nem jön meg ne add fel.drukk
2/3 anonim válasza:
szia nem késik sajna mensi lesz szerintem ma vagy holnap megjönn!!!! számolj csak vissza 14 napot ott van egy szép hö leesés na ott volt pé !!! pétöl számolva 14 napra jönn meg !!!! sajnálom :((((
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Csak eddig mindig 28 napra jött meg pontosan,most elcsúszott a pé-m:(
2009. júl. 29. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!