Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vettem a vaterán vett egy...

Vettem a vaterán vett egy 10db-os terhességi tesztet (1000ft-ért), ami 10-es erősségű. One step a neve. Mi a véleményetek arról, hogy esetleg hibásan működik. Vagy csak peches vagyok, vagy lehet, hogy nem vagyok terhes? Pedig én érzem!

Figyelt kérdés

Negatívat mutat, de a napi sokadik pisiből kis halvány csíkocskát mutat, a reggeli elsőkből meg soha semmit sem. Kivéve persze a kontrollcsík,ami virít rajta...

Nem jött meg a mensim két napja és tisztára úgy érzem,hogy babás lehetek, voltam már korábban is (sajnos nem marad meg), pont olyankokat érzek. pl. minden nehezebb mozdulat után kis görcsöcske a has alján, időszakos hasszúrka, imitt-amott stb. Folyton aludnék, de ennyi.

Ma már megyek és veszek vmi mást. Nem értem... Segítsetek.

2009. júl. 29. 08:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
drukkolok neked én is és azért majd írd meg kérlek h mi lett veled:)
2009. júl. 29. 16:05
 12/13 anonim ***** válasza:

SZia,mi lett az eredmény????

Most én is bajba vagyok a vaterás tesztel,késik 2 napja és negativ,a hőm 37.4.

és pé után 17 napon vagyok.

GRATULÁLHATUNK??????????????

2009. aug. 6. 09:09
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát sajnos megjött... Sosem tudom meg, hogy a teszt jó volt-e vagy sem, ugyanis hol így mutatta, hol úgy. Viszont más típusú is mutatott halvány csíkot. Aztán 5 nap késéssel megjött, majd 1 nap után vége lett...

Azután viszont határozottan negatív volt a teszt. Az utolsó vaterás...

De mivel semmi tünetem nincs már, nem tekintem magam terhesnek. Annyi bizonyos, hogy nem veszek többet vaterás tesztet. Egyrészt nem bízom benne, másrészt soha többet nem fogok ezer tesztet csinálni. Kivárok mensi késéshez 5 napot legalább és akkor ellövök EGYET. Ha terhes vagyok, akkor meg elmegyek dokihoz. Ez egy agyrém különben, bele lehet csavarodni.

Nem beszélve arról, hogy amíg tényleg rágörcsöl az ember, addig nem nem eshet úgysem teherbe, hiszen a szervezete ellenanyagot termel... tényleg le kell higgadni, foglalkozni mással és hagyni a dolgokat... Én most ebben hiszek... és bízom benne, hogy a természet megoldja helyettem... Persze azért nem kizárólagosan bízom a dolgot rá ;)

Sok sikert neked!!! Bár talán Te korán teszteltél, hiszen ha a hőd fent van, az jót jelent. Mielőtt megjönne, vagy abban a pillanatban, ugyis leesne a hőd. HÁT nem kívánom neked ezt... Kérlek írj, hogy mi lett veled aztán! Drukkolok, hogy összejöjjön!!!! Anikó

2009. aug. 7. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!