Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vettem a vaterán vett egy...

Vettem a vaterán vett egy 10db-os terhességi tesztet (1000ft-ért), ami 10-es erősségű. One step a neve. Mi a véleményetek arról, hogy esetleg hibásan működik. Vagy csak peches vagyok, vagy lehet, hogy nem vagyok terhes? Pedig én érzem!

Figyelt kérdés

Negatívat mutat, de a napi sokadik pisiből kis halvány csíkocskát mutat, a reggeli elsőkből meg soha semmit sem. Kivéve persze a kontrollcsík,ami virít rajta...

Nem jött meg a mensim két napja és tisztára úgy érzem,hogy babás lehetek, voltam már korábban is (sajnos nem marad meg), pont olyankokat érzek. pl. minden nehezebb mozdulat után kis görcsöcske a has alján, időszakos hasszúrka, imitt-amott stb. Folyton aludnék, de ennyi.

Ma már megyek és veszek vmi mást. Nem értem... Segítsetek.

2009. júl. 29. 08:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is a neten vettem tesztet, a teszveszen. Hónapokig negatívat mutatott, én is elgondolkodtam rajta, lehet, hogy rossz, de mindig meg is jött.:( Most viszont eljött az én hónapom és pozitív lett. Azt nem tudom, hogy az enyém milyen teszt, de én három pozitív után azért vettem a dm-ben clearblue-t, igaz nem olcsó (1899.- Ft), de olyan szép pozitív lett!! Kívánom, hogy a Te pocakodban is baba legyen!! Megy a drukk!!:) Majd írd meg mi lett!!!
2009. júl. 29. 08:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
irtam privit neked.B
2009. júl. 29. 08:33
 3/13 A kérdező kommentje:

Jajj de jó neked :) Gratulálok!!!!

Én abban reménykedem, hogy ez egy vacak és vmi más meg rögtön kimutatja. Ami a legérdekesebb, hogy tényleg elmúlt az az érzés,ami pár napja még gyötört,hogy na mindjárt megjön...Elmúlt nyomtalanul és maradtak az érdekesebb érzések ;)

Most várok valakit,de ha elment,húzok el tesztért! :) Megírom majd akármi lett is a vége! És én nem csak ígérem,mint olyan sokan itt...(mindig annyira érdekelnek az emberi sorsok és olyan kevesen jeleznek vissza)

2009. júl. 29. 08:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kiváncsian várjuk! Megy a DRUKK!!!
2009. júl. 29. 09:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
megy a drukk
2009. júl. 29. 09:23
 6/13 Grófházy ***** válasza:
100%

szerintem abszolut megbízható és egyértelmű a teszt.

Nekem pl. a nemvárt napján olyan halványan volt +,hogy csak erős képzelőerővel lehetett látni,és még 2 napig úgyanígy.

De utána vörös lett a dálutáni vizeletből.

Én nem vennék mást.

Leht,hogy azért haloványka még,mert még nincs sok HCH a szervezetedben.

Terhesség esetén ennek a mennyisége naponta megduplázódik!!!

Én várnék még

N

2009. júl. 29. 09:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Megvan már az eredmény??? Még szabályosan én izgulok, hogy + legyen!:):)
2009. júl. 29. 10:52
 8/13 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok :)

Komolyan mondom, én már nem tényleg nem tudom...

Vettem egy corax be sure tesztet. Semmi...

illetve talán egy kis jóindulattal ott a T helyén egy halvány csík... Mint a másiknál...

De azt hiszem a másikkal megvárom a holnap reggelt...(vettem a patikában vmi Prompt strip 25-ös érzékenységűt is)

De el nem hiszem, hogy nekem ezzel is ennyire meg kelljen küzdenem, hogy nem lehet csak úgy egyszerűen,mint annyi embernek, hogy kimarad,tesztel és ott ordít a csík!!

:( (mindezt persze egy 3hónappal ezelőtti vetélés után...)

ti mit tennétek,mit gondolnátok a helyemben? Hívjam a dokit,hátha..de mit hátha,ilyen korán úgysem áll velem szóba...nem?

2009. júl. 29. 11:58
 9/13 Grófházy ***** válasza:
100%

a doki nem tud mit mondani még.

Várj pár napot,és újra tesztelj

N

2009. júl. 29. 12:51
 10/13 A kérdező kommentje:

Na sikerült kicsit megnyugodni, mivel a teszcsíkom már erősebb,mint az eddigiek :)

Ugyhogy ma már nem tesztelek többet. Majd holnap :)

köszi nektek és sok sikert!!!!

2009. júl. 29. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!