Vettem a vaterán vett egy 10db-os terhességi tesztet (1000ft-ért), ami 10-es erősségű. One step a neve. Mi a véleményetek arról, hogy esetleg hibásan működik. Vagy csak peches vagyok, vagy lehet, hogy nem vagyok terhes? Pedig én érzem!
Negatívat mutat, de a napi sokadik pisiből kis halvány csíkocskát mutat, a reggeli elsőkből meg soha semmit sem. Kivéve persze a kontrollcsík,ami virít rajta...
Nem jött meg a mensim két napja és tisztára úgy érzem,hogy babás lehetek, voltam már korábban is (sajnos nem marad meg), pont olyankokat érzek. pl. minden nehezebb mozdulat után kis görcsöcske a has alján, időszakos hasszúrka, imitt-amott stb. Folyton aludnék, de ennyi.
Ma már megyek és veszek vmi mást. Nem értem... Segítsetek.
Jajj de jó neked :) Gratulálok!!!!
Én abban reménykedem, hogy ez egy vacak és vmi más meg rögtön kimutatja. Ami a legérdekesebb, hogy tényleg elmúlt az az érzés,ami pár napja még gyötört,hogy na mindjárt megjön...Elmúlt nyomtalanul és maradtak az érdekesebb érzések ;)
Most várok valakit,de ha elment,húzok el tesztért! :) Megírom majd akármi lett is a vége! És én nem csak ígérem,mint olyan sokan itt...(mindig annyira érdekelnek az emberi sorsok és olyan kevesen jeleznek vissza)
szerintem abszolut megbízható és egyértelmű a teszt.
Nekem pl. a nemvárt napján olyan halványan volt +,hogy csak erős képzelőerővel lehetett látni,és még 2 napig úgyanígy.
De utána vörös lett a dálutáni vizeletből.
Én nem vennék mást.
Leht,hogy azért haloványka még,mert még nincs sok HCH a szervezetedben.
Terhesség esetén ennek a mennyisége naponta megduplázódik!!!
Én várnék még
N
Aranyosak vagytok :)
Komolyan mondom, én már nem tényleg nem tudom...
Vettem egy corax be sure tesztet. Semmi...
illetve talán egy kis jóindulattal ott a T helyén egy halvány csík... Mint a másiknál...
De azt hiszem a másikkal megvárom a holnap reggelt...(vettem a patikában vmi Prompt strip 25-ös érzékenységűt is)
De el nem hiszem, hogy nekem ezzel is ennyire meg kelljen küzdenem, hogy nem lehet csak úgy egyszerűen,mint annyi embernek, hogy kimarad,tesztel és ott ordít a csík!!
:( (mindezt persze egy 3hónappal ezelőtti vetélés után...)
ti mit tennétek,mit gondolnátok a helyemben? Hívjam a dokit,hátha..de mit hátha,ilyen korán úgysem áll velem szóba...nem?
a doki nem tud mit mondani még.
Várj pár napot,és újra tesztelj
N
Na sikerült kicsit megnyugodni, mivel a teszcsíkom már erősebb,mint az eddigiek :)
Ugyhogy ma már nem tesztelek többet. Majd holnap :)
köszi nektek és sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!