Lesz valaha egyforma erősségű a két csík? ( terhességi teszt)
Figyelt kérdés
Oké, pozitív, ez egyértelmű. De kell, hogy x. nap után egyforma legyen a két csík?2010. okt. 28. 19:30
1/6 anonim válasza:
nem feltétlenül. Ha két tesztet csinálsz és pozitív és nincsenek vérzéseid vagy görcseid akkor felesleges tesztelgetni. 6 hetesen mehetsz a dokihoz és kész.
2/6 anonim válasza:
Ahogy nő a hcg a szervezetben erősödik a csík. Nekem két tesztemen is egyforma volt, de azt kb. 1 héttel az első után csináltam. A tesztek sem egyformák, lehet, hogy amiatt sem lesz egyforma.
Egyébként gratulálok! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem van mihez :)
Csak most olvastam, hogy valakinek egyforma, nekem kb 3 napja késik, de messze nem egyforma... Mondjuk a papíron azt írja, enm baj, ha nem egyforma, csak ez megzavart... :)
2010. okt. 28. 20:35
4/6 anonim válasza:
Az idő múlásával egyforma lesz,sőt!Nekem volt h a tesztcsík erősebb volt,mint a kontroll,pedig nagyon halovánnyal kezdtem,minden nap teszteltem.
5/6 anonim válasza:
Ó ne aggódj! Majd ha már több mint egy hete késik olyan erős pozitív lesz, hogy öröm nézni!! :-)
6/6 A kérdező kommentje:
hát kiváncsi vagyok :)
Egyenlőre 4 nap késésnél járok.
Köszi a válaszokat!
2010. okt. 29. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!