Létezik, hogy bebeszélem magamnak?
Már több hete érzem magamon, hogy valami nem olyan,mint régen.
Álomkóros vagyok napközben, éjjel nem tudok aludni, sokat eszem, de van amitől felfordul a gyomrom.
Hányinger, émelygés...
A hajam hullik, az ínyem vérzik, a méhemet nehéznek érzem, olyan "mindjár megjön" érzésem már lassan 3 hete.
A derekam le akar szakdni.
Viszon menstruálok...az utóbbi 3 hete rövidebb volt és kb. 1 héttel hamarabb jött, de nem csak maszatolás volt, igaz nem olyan erős, mint szokott lenni.
Lehet így is terhes, ha megvolt?
Óvszerrel védekezünk a férjemmel, de csak a végén használjuk...
Kicsit sem lenne gond, ha jönne a baba, SŐT...de teszelni meg nem merek,mert már így is tök hülyének érzem magam, mintha ennyire bebszélném már magamnak a terhességet :(
De ilyen tüneteket lehet ennyira aktívan prdukálni vagy tényleg lehet valami VALAKI?
Szia!!
Szerintem az agyad akarja nagyon a babát és produkálja a szervezeted ezt. Nem egyedi eset majdnem minden nőnél van ilyen. Sajnos nálam is.
Tesztet akkor csinálj ha ebben a hónapban késik illetve ha a vérzésed nem a megszokott módon zajlik.
Pl: barnázól csak, nem darabos a mensid. Akkor érdemes megcsinálni de szerintem amúgy nem.
De ha nagyon nem tudsz megnyugodni tesztelj egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!