Csak bebeszélem magamnak, ugye?
Szóval csütörtökön megjött amit nem vártam. 4 nap kőkemény vérzés helyett volt 1,5 nap alig vérzés. Utána csak barna. Fura volt, de ugye ez megeshet.
Hétvégén majd leszakadt a derekam és a cicijeim. Ilyen nem szokott lenni, csak peteéréskor meg menszeszkor.
Ma meg iszonyú rosszul érzem magam. Émelygek, hányingerem van, kívánok mindent, de nem tudok enni semmit. Nem megy le a torkomon. Össze vissza iszok mindent, hogy valamivel enyhítsem ezt a nagy kívánóságot.
Közben rámjön sokszor ilyen eufórikus boldogság miközben full hányingerem van.
Ez már csak bebeszélés ugye? Ha nem múlik tesztet azért veszek, ma nem tudok, de nem is akarok. Nekem gyanús, hogy a testem azt csinálja amit a lelkem szeretne.
Csak bebeszéled! De ha nem hiszed, vegyél tesztet! A teszt a biztos.
Érdekes dolgokra képes a testünk.
Fura mert ahogy megjött, nem is törődtem a dologgal. Az a helyzet, hogy én már lemondtam a 3-dik babóról. Van kettő, nagyon szerettünk volna 3-dikat, 1 éve nem jött össze. Bár a szeretkezésen kívül semmi mást nem tettem az ügy érdekében. Éppúgy mint az első kettőnél. Ebben a hónapban már hessegettem is a gondolatot, meg is jött. Nem törtem össze mint szoktam. Aztán fura lett a kevés vérzés. De örültem neki, hogy nem kell kínlódnom vele annyira. De ma ez a rosszullét. Csak eszembe juttatta, hogy mire is vágyunk.
Sajnálom , hogy neked se jön össze:(
Hát nem tudom...Amikor terhes lettem, megjött, tartott 3napig, aztán barnáztam. Közben meg tudtam volna, vagyis megettem egy "lovat". Álmos voltam, de nem volt hnyingerem. Végül a következő mensi kimaradt, akkor vettem tesztet és mentem dokihoz. 6hetes terhes voltam.
Szóval a teszt a biztos :)
Nekem is volt hétfőn valószínű peteérésem. Erre tudok gondolni. Akkor gyors össze is bújtunk.
Amilyen szerencsém van, valami nyavalya kapott el.
De ha neked menszi előtt volt peteérésed, hogy tudott beágyazódni, ha előtte fogant?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!