Létezhet, hogy teherbe estem, de mégis megjött a menstruációm?
Pár hónapja nem védekezünk, de csak ettől a hónaptól tervezzük célzottan a "babagyártást" :)
Elvileg még peteérésem sem volt a hónapban, ergo nem eshettem teherbe, de bizonyos tüneteim mégis vannak ( duzzadt mellek, hasszurkálás stb), amik az első terhességemnél is jelentkeztek (missed ab lett a vége). A kérdés annyi, hogy lehetek -e babás a múlt hónap óta, annak ellenére, hogy augusztusban is rendes időben megjött, bár csak 3 napos volt az 5-7 napos vérzés helyett.
Remélem nem lett túl zagyva:$
Köszi a válaszokat:)
köszi szépen:)
a tüneteket nem képzelem. a férjem magától jegyezte meg pl a cicik teltségét.
egyébként nem abortusz, vetélés :(
a tesztet mindenképp megpróbálom majd, csak hihetetlennek tünik a feltételezés is.
Ha a menzeszed erős, vérpiros színű, akkor gyakorlatilag ki van zárva, hogy mégis terhes lennél.
De lehet pecsételős vérzés aminek ellenére simán előfordulhat. Velem is így volt a múlt héten, 6 napig tartó pecsételgetés. És terhes vagyok!
A spontán vetélést nevezik spontán abortusznak is. A szándékos pedig a művi abortusz. Csak hogy tisztázzuk a fogalmakat :)
Remélem lesz baba :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!