Mitől lehet ez már 3-szor is megjött a menstruációm rendesen 2 teszt is negatív mégis feszül a hasam! Terhességet kizárnám, de akkor mi lehet ez?
Hát nem tudom, keveset írsz a tüneteidről.
Hányinger bármitől lehet, nekem tegnap pl egy erős orgazmus után jött elő, de az ovulációra is hányingerrel reagálok. Lehet akár ételmérgezés, fertőzés tünete is.
A hasfeszülésről keveset írtál, az is lehet bármitől, nehéz ételtől, lehet bélgöcs, lehet vizesedés, nem tudom.
Ha már háromszor megjött, és a tesztek is negatívak, akkor nem vagy terhes. A hányibger és a hasfeszülés a terhességnek csak kísérőtünete. ha terhes vagy, akkor azt elsősorban a kimaradt vérzés tudja jelezni, és a nőgyógyász tudja neked igazolni vérvizsgálattal, valamint ultrahangvizsgálattal, hogy ver a pici szíve.
Mindenesetre a helyedben elmennék orvoshoz, elsősorban a háziorvoshoz, és megnézetném magamat. Ő biztosan többet tudna mondani.
SZia!
Szerintem mindenképp lásson doki! Elképzelhető, hogy cisztától, miómától van!!! Nekem is volt (mióma) és olyan fura tompa érzés volt folyamatosan a méhemben :-( Ha a tesztek még mindig negatívat mutatnak, valószínű nincs babó, de ha dokihoz mész, lehet, hogy csinál UH-t (valószínű) és ott rögtön meg tudja mondani, h mitől lehet!!! Mielöbbi babásodást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!