Szerintetek ez most mire gondoljak? Meg jött volna esetleg? Többi lent.
Sziasztok!
Párommal kisbabát szeretnénk. Elméletileg 9-én kellene megjönnie de már szombat óta barnázok. Bocsánat hogy így fogalmazok, de másként nem tudom leírni. Nem tudom, hogy reménykedjek e de én már egyre kevésbé mert ma egy kicsit erősebb lett de még ez sem vészes.
Nem görcsölök az előző császáros hegem sem fáj ami az előző szülésem óta mindig szokott.
A kérdésem az, hogyha nem jönne meg rendesen és mondjuk abba marad, szerintetek csináljak egy terhességi tesztet, vagy most már ennyi idő után már fölösleges, mert negatív lenne?
Ami még izgat, ha "rendesen" nem jönne meg akkor ezt most hogy kezeljem, mintha normál vérzésem lett volna vagy mintha nem jött volna meg?
Elméletileg az éves nőgyógyászati vizsgálatot szeptember vége október elején fogom megejteni.
Volt valaki aki ennyire hosszú idejik volt maszatolása, és még is babát várt?
Mindenkinek a véleményére kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mi lehet?
Ami lemaradt. Nincsen élénk piros vérzésem és se nem darabos.
Ti ha tesztelnétek akkor mikor tennétek? Így is megvárnátok a nem várt napját?
Köszönöm szépen a válaszokat.
A tesztelsére én is gondoltam, de szerintem az még korai lenne nagyon.
Kedves Második válaszolóm te is írd meg, hogy mi lett veled.
Én azt vette észre, hogy emelésre fokozódik ez a barnázásom.
Én úgy gondolom mivel kilencedikén kellene elméletileg megjönnie azt minden kép megvárom és csak az után fogok tesztelni.
Én egyik nap úgy érzem babás vagyok a másikban meg azt, hogy nem sikerült.
A lányomnál egyértelműen tudtam, hogy na most estem teherbe. Nem tudom honnan.
Bár ameddig rendesen meg nem jön addig lehet reménykedni.
Szia!
Nekünk ez volt az első olyan hónapunk amikor zöld utat kapott a baba. Nem csüggednék, vagyis dehogy nem mert nagyon bele éltem már magam csak olyan klassz lenne ha már elsőre sikerülne.
Én mondjuk nem számoltam sem az ovumat sem hőmérőzni nem hőmérőztem.
De az az igazság, hogy olyan zizi vagyok. Néha hányingerem van néha hangulat ingadozásaim vannak. Nem tudom, hogy most meg fog jönni vagy tényleg baba van.
Ja meg feszül a pocakom meg a mellem is. De a hasam nem görcsöl csak egy kicsit olyan érzés, mintha fel lennék püffedve. Ezekkel a tünetekkel csak annyi, hogy simán menszis tünetek is lehetnek. De majd meglátjuk mi sül ki belőle. Te mikor tervezed a tesztelést?
Sziasztok!
Sajnos megjött így nem kell tesztelnem. De pozitív gondolkodás új hónap új próbálkozás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!