Babát szeretnénk a párommal! 2 honapja probálkozunk de eddig még semmi! Mit tegyek hogy ne mindig a babára gondoljak? Nagyon szeretnék csak félek hogy esetleg ez miatt nem jön össze!
Szia! Ezzel én is így volta, annyira akartam. Nekünk hál'Istennek haamr sikerült, 4 hónap alatt.
előtte azt hittem, hogy lehet, hogy évekig kell majd próbálkozni. Sexeltünk amikor p.érésem volt, 2 nap, és láss csodát, sikerült! sok sikert neked is! Kitartás!
8 hetes kismama
Az az igazság, hogy nem lehet "átállni". Ha az elején is lazán állsz hozzá, akkor nem fogsz rajta görcsölni. De ha mindig ezen rágódsz, akkor továbbra is ezen fogsz rágódni. Nincs recept :( Onnan tudom, hogy én is a rágódósok közé tartozom :))
Nekünk ez a 7. hónap. Persze attól még, hogy ezen rágódsz, felfoghatod pozitívan a dolgot. Én minden mensi megjöttekor alig várom, hogy megint elkezdhessünk próbálkozni. Ez nekem segít :)
Szia!
Én is görcsöltem a dolgon, az első hónap próbálkozása után meg még tüneteket is produkáltam, aztán jött a pofára esés:( Második hónapban vettem egy ovu tesztet és lám, most 5 hetes terhes vagyok:)Most meg el sem akarom hinni, olyan hamar összejött:) Próbáltam egy picit lazábbra venni a dolgot, ami persze nem könnyű sajnos! Próbálj másra gondolni! Foglald el magad!
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!