Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet-e teherbe esni csak...

Lehet-e teherbe esni csak ovulációs teszt segítségével úgy, hogy közben hőt nem mérek?

Figyelt kérdés
sajnos a hőmet nem tudom mérni, mert mindig mást mutat, mert nem egy időben kelek reggelente, így nem tudom, mikor van ovulációm és már egy éve nagyon szeretnénk babát:-(
2009. júl. 28. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én csak ovu teszteltem,3 hónap kellett mire megérkezetta pozitív terhesteszt! :) A pozitív nap utáni első negatív napon a legesélyesebb teherbe esni!!

Sok sikert!!Szurkolok!! 37 hetes pocakos!

2009. júl. 28. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ja és a neten vaterán és teszveszen vettem olcsón teszteket,20 db 2200 ft,és nagyon jók,én a wondfo nevűt vettem. A gyógyszertárba nagyon drága,5 db 3000 körül van.
2009. júl. 28. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy teherbe lehet esni. :) Mi fel eve probalkoztunk a babaval amikor vettem ovulacios tesztet. Sajnos olyan ossze vissza voltak a ciklusaim, hogy sosem tudtam mikor van pe-m igy csak mindig talagattunk es nekunk sajnos nem jott be a legyunk minden ketnaponta egyutt. Nekem ket napig volt pozitiv az ovulacios tesztem. Az elso napon erosebb volt a kontrolcsik mint a tesztcsik es a masodik napon meg ugyan olyan erossegu volt a ket csik. Az elso pozitiv napon voltunk egyutt, utanna kihagytuk a masodik pozitiv napot es az elso negativ napon megint egyutt voltunk es most 10 hetes kismama vagyok. :) Batran mondhatom neked, hogy nekunk bejott.
2009. júl. 28. 16:15
 4/7 A kérdező kommentje:

SZIA!

nagyon köszi a választ. dm-et már én is kinéztem, de 2790 forint 5 darab:-( azt el is használja az ember egy kb ovulációs időszak alatt?

ahonnan rendelted, ott házhozszállították? nehéz volt megrendelni?

2009. júl. 28. 16:17
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a második válaszolónak a válaszát is, rám fér egy kis remény, mert már kezdtem elveszni

még egy kérdésem lenne

az ovu teszt útmutatója jól leírja, hogy mikor érdemes elkezdeni használni. úgy vannak, hogy először negatív a teszt, utána 1-2 napig pozitiv és utána megint negatív?

nagyon köszi

2009. júl. 28. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Első és második válaszoló vagyok! :) Ki kell tapasztalni hogy mikor van peteérés,nekem nem a 14. hanem a 18-19.napon volt pozitív a teszt,tehát ha nem néztem volna,akkor nem tudtam volna hogy nekem kitolódik a peteérés,ezért is ment kárba az első 2 hónapban kb 5 doboz teszt,amit persze vagyonért vettem. Le van írva a használatiban,vettem 20 db-ot neten,és a 13,naptól elkezdtem tesztelni a 22.ig,ott látod hogy 1-2 nap erős csík,vagy erősebb,akkor pozi,ha halványabb akkor az még negatív!! Na figyú! Meg van a csajszi email címe,akitől a neten rendeltem,nagyon korrekt aranyos,és 2 napon belül már postázza is! Elküldöm neked privibe,1 feltétellel!!! Ha folyamatosan beszámolsz a fejleményekről email-on!! :) :)
2009. júl. 28. 16:30
 7/7 A kérdező kommentje:

küldtem Neked privit, ott az e-mail címem

és természetesen beszámolok Neked, bár félek nálunk nemcsak "nemtudommikorvanpeteérésem" komplikáció lesz, de azért az ovu tesztet ki fogom próbálni.

köszönöm szépen!

2009. júl. 28. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!