Van itt olyan kismama akinek ovulacios teszt segitsegevel sikerult a baba?
Én hőmérőztem és bejött. Így tudjuk,hogy mikor fogant a Drága! Sok sikert és mielőbbi 2csíkot kívánok!
25hetes
Szia!En is el voltam keseredve,hogy nem jon ossze.Itt olvastam az LH tesztrol es gondoltam veszek egyet.Az elso honapban osszejott a kis torpe!:)Sok sikert hozza,szerintem probald ki!:)
25 hetes kismami
Én is!!!
Hónapokig próbálkoztunk semmi sikerrel. Nem rendszeresek a ciklusaim, 30-40 nap között mozogtak, így soha nem tudtam, mikor van pé-m. Így soha nem is találtuk el, hiába volt hasszurka meg egyéb tünetek. Elhatároztam, hogy veszek egyet. (én is itt olvastam először róla, többen ajánlották)
Megmutatta a pé-t és akkor voltunk együtt! És sikerült! Azóta is hálásan gondolok rá és mindenkinek népszerűsítem is a "teherbeesés" menüben.
Feltétlenül próbáld ki! Most 31 hetes vagyok és biztos abban, hogy az ovu tesztnek (is) köszönhetem.
Sok sikert kívánok hozzá, bízz benne és bejön, meglátod!
Koszonom neked is utolso. Most mar tenleg nagyon izgulok!!!! Ma delutan meg is veszem es jovoheten mar elekezdem a tesztelest. Nagyon jo volt olvasni, hogy volt akinel hasznosnak bizonyult.
Megegyszer nagyon koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!