Closty segítségével sikerült elérni hogy legyen peteérésem. Tévedhet a teszt még ilyenkor vagy örülhetünk?
Figyelt kérdés
Végre a hőm is 37-37.2lett. Ami a mai napi fenn van mégis megjött.Bár csak 2 napig tartott és elég volt egy napra egy tiszt.betét de megjött.A mellem bizsereg most is de két teszt is neg.lett.A gyógyszer miatt maradt a hőm vagy sikerült végre baba csak még pici.20.án volt peteérésem akkor ez a tszt még korai volt?2007. dec. 11. 09:14
1/3 anonim válasza:
Szerintem várj még egy pár napot és akkor csinálj egy újjabb tesztet, ha az is negatív lesz akkor szerintem a gyógyszer miatt vannak a tünetek.
2/3 anonim válasza:
Várj még pár napot a következő tesztig, elvileg a beágyazódás megvolt, de még alacsony lehet a hormonszint. Drukkolok!
3/3 anonim válasza:
elmeletileg ha csak 29en termekenyultel volna meg a hcg szint mar akkor is eleg magas lenne hogya teszt kimutassa,de te 20an ovulaltal ami azt jelenti hogy mar akar a delutani vizeletbol is meglatszana,egyertelmuen,mivel a peteeres utan 10-12 nappal a hcg ha megtermekenyultel mar 20 U/L es ketnaponta megduplazodik,a terhesseg 9-11 heteben eri el csucsat.tehat gondolom mensid nov eleje fele lehetett,igy kb 5 hetes lehetsz,ha sikerult a tesztek mar rendszerint kimutatjak.viszont peteeres a mensi elott van 14 nappal,igy meg kb 3-a korul kellett volna hogy megjojjon,szerintem varj par napot es csinalj meg egy tesztet hatha csak tenyleg korai volt,bar valszeg a gyogyszer miatt vagy igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!