Derékfájdalom (farkcsontnál), hasfájás, puffadás, izomláz a lágyékomnál. Csütörtökre nemvárom. Lehet terhesség jele?
hu, ez azert durva. kerdezo, ha tegnap mar 20 napja hogy megvolt az egyuttlet, es neked holnap kene hogy megjojjon 28 napra, akkor az az jelenti, hogy kb mensi utan nem sokkal volt az aktus, nem pedig peteereskor, ami pedig alapfeltetele a teherbeesesnek. ugyhogy nekem nagyon durva ez a hozzaszolas, hogy biztos hogy terhes vagy. biztos hogy nem vagy, mert aktus utan 20 nappal a teszt mar biztosat mutat, plusz a tuneteid pms tuneteknek is siman beillenek. ne nagyon eld bele magad, mert tuti bukta lesz. raadasul ha csak ezert mennel dokihoz, akkor felesleges mert ugysem latna semmit, meg akkor sem ha terhes lennel, de nyilvanvaloan nem vagy az, es lehet holnap meg is jon, de az is elofordulhat, hogy emiatt a "bebeszeles" miatt kesni fog. sajnos ha az ember nagyon vagyik a babara, a teste elobb utobb elkezdi produkalni a tuneteket.
aprilis ota pedig nem is telt el olyan sok ido, mi februar ota probaljuk osszehozni a masodik babat, es kozben meg az is kiderult hogy pcos vagyok, de megsem elem meg kudarckent hogy meg mindig nem jott ossze.
juj...nagyon megszállott vagy bocsi...
amúgy meg nem csak 1 szer kellett volna együtt lenni, akkor már pozi lenne a teszted....
szerintem nem ez miatt ment/megy orvoshoz... én is túlzásnak tartom a reménykedést, de mindenkinek szíve joga hogy higyjen, csak hát saját magát sebzi meg azzal, hogy álltatja magát!
De hátha Mi gondoljuk rosszul!
Szóval nagyon kíváncsiak vagyunk, mi volt az orvosnál!
Írj mindenképp! addig azért drukkolok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!